Meer resultaten voor 2 konijnen bij elkaar

   
 
2 konijnen bij elkaar
 
Twee konijnen samen of het koppelen van konijnen: wij adviseren om een mannetje en een vrouwtje te nemen als koppel.
Als u niet veel thuis bent is het dus beter om 2 konijnen te nemen. Een konijn alleen is maar alleen en dit kan leiden tot het ontstaan van gedragsafwijkingen. In het begin van dit stukje beschrijven we over jonge konijntjes die samen uit het nest of van een dierenwinkel komen, daarna bespreken we het koppelen van oudere konijnen uit bijvoorbeeld een opvang of asiel. Jong en/of volwassen? Het beste is om konijnen bij elkaar te zetten die allebei jong zijn of allebei volwassen.
zandstralen
meer dan 2 konijnen bij elkaar kan dat? Koppelen Bunnybunch Forums.
Mijn tijdlijn bezigheden. Bijdragen die ik ben begonnen. meer dan 2 konijnen bij elkaar kan dat? Aanmelden om dit te volgen. meer dan 2 konijnen bij elkaar kan dat? Door drentheboy, September 14, 2009 in Koppelen. Pagina 1 van 2.
google m
licg.nl Konijnen koppelen het koppelproces.
Als u eenmaal heeft besloten uw konijn aan een nieuw konijn te koppelen, begint het koppelproces. U kunt niet zomaar twee konijnen bij elkaar zetten, ze moeten langzaam aan elkaar kunnen wennen. Hier wordt beschreven hoe u dit aanpakt. Om twee konijnen te laten kennismaken heeft u een neutrale ruimte nodig. Dat is een ruimte waar geen van beide konijnen eerder geweest is, en die dus geen territorium is van een van beide. Een geschikte ruimte is zon 2 x 2 tot 3 x 3 meter groot, mede afhankelijk van het formaat van de konijnen.
leningen
Twee konijnen aan elkaar laten wennen Dier en Natuur: Huisdieren.
Reageer op het artikel Twee" konijnen aan elkaar laten wennen." Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Reactie Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief. Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan. Jenny de Cauwer, 04-10-2016 1644: 2.
samenvoegen kredieten
koppelen.
Vaak zie je dat na 1 of 2 jaar de konijnen altijd elkaars gezelschap opzoeken, elkaar wassen, tegen elkaar slapen etc. Ze hebben dan hun eigen tempo bepaald, en daar is eigenlijk niets verkeerds aan. Tips voor mensen die toch graag twee konijnen willen koppelen al gaat het moeilijk. Als de konijnen ruziemaken, kan stressen juist helpen om ze te koppelen. Het idee achter stress is dat ze te bang zijn om te vechten, en ze bij elkaar kruipen voor troost.
Dit is waarom konijnen met zijn twee├źn horen Ik wil konijnen.
Wel een opmerking: ik heb wel vaker 2 ongecastreerde mannetjes en 2 ongestereliseerde voedsters bij elkaar geplaatst en is eigenlijk NOOIT fout gegaan. Ze hebben natuurlijk wel genoeg ruimte nodig dat het geen strijd wordt Ik heb wel een kieskeurig voedstertje gehad dat niet zo gesteld was op soortgenootjes en toch ook kunnen koppelen met een ander voedstertje. Lisa 12 mei 2018 om 0526: Antwoorden. Ik heb een vraag: wij willen nog konijnen in een buitenhok en we willen dan twee Hollanders, past dat in een buitenhok van twee verdiepingen?
samenzetten.
Zelfs na castratie blijft het mogelijk dat 2 rammen in het zelfde hok zullen vechten. Geen enkele dierenarts die u het tegendeel zal willen garanderen! En andere mogelijkheid is het samenhouden van een voedster met een gecastreerde ram, op voorwaarde dat de voedster in het hok van de ram wordt gebracht en niet omgekeerd. Dit is uiteindelijk de combinatie die op lange termijn gezien, het meeste kans van slagen heeft. Een vruchtbaar koppel samenhouden is dierenmishandeling, zelfs als de jongen zouden gewenst zijn. Een gedekte voedster duldt geen ram in haar nabijheid, wat dus garant staat voor een maandje stevige ruzie. De voedster wordt wel onmiddellijk na de bevalling opnieuw gedekt, wat zowel voor de voedster als voor de jongen erg belastend is. De voedster is dragend en zogend, wat voor haar organisme een zeer zware belasting is en de jongen zullen te vroeg op eigen benen moeten staan. Dit leidt tot hoge sterfte bij de jongen en ook de moeder zal op deze manier geen lang leven beschoren zijn. Heeft men al een konijn en wil men toch absoluut een tweede erbij, dan kunnen de dieren het best met elkaar kennismaken op volkomen neutraal terrein.
2 konijnen bij elkaar zetten? Bokt.nl.
Heb de laatste keer gewoon in de bestaande ren gekoppeld maar dat kwam omdat ik 2 ex rammen al had die zeer onderdanig zijn naar andere konijnen en ik 2 voedster van ongeveer 8 weken erbij gezet heb en dus totaal geen vecht partijen verwachtte en heb ik ook niet gehad. Berichten: 3121 Geregistreerd: 14-08-11. Re: 2 konijnen bij elkaar zetten?
Konino: Konijnen koppelen.
Er zijn 2 duidelijk verschillende manieren om te koppelen, lees ze allebei door om te kijken wat jouw het meest aanspreekt. De koppeling op de eerste manier komt het meest voor, als het goed gaat de konijnen gewoon bij elkaar laten.

Contacteer ons