Meer resultaten voor dierenarts gespecialiseerd in konijnen

   
 
dierenarts gespecialiseerd in konijnen
 
Lijst met goede dierenartsen voor konijnen.
Zwijnaarde België, dierenarts I. Thas, tel: 09-2728558 gespecialiseerd in bijzondere diersoorten, tandheelkunde en chirurgie users.skynet.be/ithas. 5 donderdag 02 mei 2013 1434.: Eline Das, dierenarts bij DAP Ouderkerkerlaan. DAP Ouderkerkerlaan in Amstelveen behandeld ook zeer regelmatig konijnen. Bij ons kunt u oa.
lening
Konijnen en hamsters konijnkundige dierenartsen.
Dierenarts Jasia Van Praet. Jules de Saint Genoisstraat 49A. Europees Specialist konijnen, knaagdieren, fretten en andere kleine zoogdieren. Diplomate of the European College of Zoological Medicine small mammal. Inge Thas is Europees specialist konijnen, knaagdieren, fretten en andere kleine zoogdieren. Ze behandelt in haar praktijk dan ook voornamelijk deze diersoorten.
leuven hotels
Voorstelling Dierenartspraktijk Thas.
Dierenarts Inge Thas behaalde haar diploma in 1997 aan de Universiteit Gent. Reeds als student was zij fel geïnteresseerd in kleine huisdieren en bijzondere diersoorten. Dit waren dan ook haar keuzevakken. Sindsdien heeft zij zich steeds verder blijven bijscholen in kleine huisdieren en voornamelijk in bijzondere diersoorten zoals konijnen, knaagdieren en fretten; reptielen en vogels.
Verhuur Tenten
Links Konijnenadviesbureau Hopster.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier. Kent u nog dierenartsen gespecialiseerd in konijnen of andere konijnenopvangcentra in België? Laat het mij gerust weten! Konijnkundige dierenartsen in België en Nederland.
kredieten
Dierenartsen voor konijnen goudengids.be.
1 Dierenartsenpraktijk Nijs Johan. Schoolstraat 18, 2222 Itegem Heist-op-den-Berg. Dierenarts voor honden. Dierenarts voor katten. Dierenarts voor knaagdieren. Dierenarts voor konijnen. Dierenarts voor vogels. Gespecialiseerd in duiven. 2 De Heirbrug Dierenartsenpraktijk BVBA Imschoot François. Heirbrugstraat 398, 9160 Lokeren. Maandag 900: 1200.:
Dierenarts Hond Kat Konijn Knaagdier Vogel Reptiel Fret.
Gezien de meeste poezen niet gewend zijn om met de auto te reizen, zijn ze vaak niet erg op hun gemak en gebeuren er nogal eens ongelukjes onderweg. Voorzie daarom steeds een laag krantenpapier onderaan in het transportbakje. Het zijn geen knaagdieren. Je kan terecht op de praktijk met konijnen groot of klein. Dierenarts Decock, dierenarts Dils of dierenarts Poppe zijn de dierenartsen van het team die zich over deze patiënten zullen bekommeren.

Gespecialiseerd in gezelschapsdieren. Guido Gezellestraat 60., Frans Van Dunlaan 81., Wat doen wij. Wij zijn een hecht team van 5 dierenartsen waarvan er 2 ervaren zijn in het behandelen van konijnen, knaagdieren, vogels, fretten, reptielen en andere bijzondere diersoorten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Konijnen.nl: konijnendoktoren.
Maak daarom altijd uitsluitend een afspraak met de specifiek genoemde dierenartsen. NB als geen naam genoemd wordt bij een bepaalde kliniek, dan betekent het dat alle daar werkende dierenartsen goede ervaring met konijnen hebben. Klik in de kaart van Nederland hiernaast op een provincie. Je springt dan direct naar de gekozen provincie in de lijst hieronder. Zoek vervolgens in de lijst naar een konijndeskundige dierenarts in die provincie.
konijnen-dierenarts.
Maandag 09.00 tot 1500: uur. Dinsdag 09.00 tot 1500: uur. Woensdag 1300: tot 2100: uur. Donderdag 1300: tot 2100; uur. Vrijdag 09.00 tot 1300: uur. Wij hebben ons gespecialiseerd in het laparoscopisch steriliseren van konijnen. Haarlem, Dierenkliniek Haarlem-Oost, artsen: P.H.
Dierenarts praktijk.
Konijnen zijn prooidieren en laten zelden merken dat ze ziek zijn. Door regelmatig onderzoek kunnen we eventuele medische problemen in een vroeger stadium opsporen en behandelen en zorgen dat uw konijn lang en gezond leeft. Vergeet niet dat de levensverwachting van een konijntje 8-15j is.

Contacteer ons