Resultaten voor dierenarts gespecialiseerd in konijnen

   
 
dierenarts gespecialiseerd in konijnen
 
Dierenkliniek van den Elzen.
Mijn Dierenartspraktijk App. Uw dierenarts in Zevenaar en Tolkamer. Dierenkliniek van den Elzen. In de zomervakantie zijn we van 23 juli t/m 17 augustus dagelijks geopend tot 1730: uur. Het inloopspreekuur tussen 1800: en 1900: uur komt daarmee te vervallen. In deze periode hebben we ook geen ochtendspreekuur in Tolkamer. Voor het middagspreekuur kunt u wel gewoon een afspraak maken. Dierenkliniek van den Elzen is een kliniek met een gemotiveerd en deskundig team van dierenartsen en paraveterinairs gespecialiseerd in gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen en knaagdieren.
DAP NEST.
Contact Consultaties Noodgeval Artikels. De praktijk is opgericht in 2006 en heeft zich gespecialiseerd in kleine huisdieren. Om voldoende tijd en in alle rust de nodige zorgen te kunnen bieden aan uw metgezel werken wij enkel op afspraak. Preventieve zorg Medische consultaties Huisbezoeken Identificatie Tandheelkundige zorg Oogheelkunde Dermatologisch overleg Orthopedisch overleg Analyse Laboratorium Chirurgische ingrepen Gedragsoverleg Therapie Geneesmiddelendepot Noodgevallen. Een goede raad: wacht niet tot uw huisdier ziek is om uw dierenarts te raadplegen!
Dierenartsencentrum Trigenio DORSEL 38 B 2560 Nijlen TEL: 32 3 380.00.30 EMAIL: INFO@TRIGENIO.BE.
Een eerlijke honorering moet garant staan voor een correcte uitoefening van de diergeneeskunde. Ook milieubewustzijn dragen we hoog in het vaandel: met een verantwoord medicijnverbruik en het grondig sorteren van ons verbruiksmateriaal trachten we ervoor te zorgen het milieu niet extra te belasten.
Dierenarts Kapelle.
Dierenarts Kapelle is gespecialiseerd in de zorg aan huisdieren. De praktijk is modern uitgerust en wij passen recente behandelmethoden toe. U bent van maandag t/m vrijdag welkom met uw huisdier voor behandeling op afspraak of op het inloopspreekuur. s-Nachts en in het weekend bieden wij een spoeddienst. Ons betrokken team biedt zorg aan o.a: honden, katten, konijnen en knaagdieren gerbil, chinchilla, tamme rat, cavia en hamster.
Dierenarts Veenendaal Dierenkliniek Kortenoord.
Als u op zoek bent naar een dierenarts in Veenendaal of omgeving, dan kunt u voor de beste zorg voor uw huisdier terecht bij dierenkliniek Kortenoord. Ons team van dierenartsen heeft zich onder meer gespecialiseerd in honden, katten, konijnen en knaagdieren.
Dierenkliniek Twello Wij behandelen uw huisdier als familie!
Wij zijn ook tandarts voor huisdieren. Vrijwel dagelijks voeren wij gebitsbehandelingen uit bij honden en katten en zelfs cavias en konijnen. Dit varieert van eenvoudige gebitsreiniging tot uitgebreide gebitssanering met het extraheren van elementen en polijsten van tanden en kiezen. Twee van onze dierenartsen en twee van onze dierenartsassistentes hebben zich hierin gespecialiseerd en zitten graag op de tandartsstoel! Wij maken al jaren veel gebruik van digitale echografie. De uitmuntende beelden in de vorm van fotos en filmpjes kunt u op een USB-stick mee krijgen.
Dierenarts Frix Ina t Alkenhof Home.
bij weglopen van je huisdier: onmiddelijk een affiche maken voor facebook, twitter. adres gegevens van dierenarts, hondenschool, trimsalon opslaan. Ga in je app-store op zoek naar. mijn dierenarts, download deze gratis. Bij het eerste opstarten wordt er een activatiecode gevraagd.
Vughtse Poort Dierenartsen Uw dier onze zorg.
Bij Vughtse Poort Dierenartsen zijn de volgende dierenartsen aangesloten.: Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 900: tot 1830: uur en werken uitsluitend op afspraak. In het weekend hebben wij een dienstregeling met Dierenkliniek t Spoor in Oisterwijk.
Dierenarts praktijk.
Konijnen zijn prooidieren en laten zelden merken dat ze ziek zijn. Door regelmatig onderzoek kunnen we eventuele medische problemen in een vroeger stadium opsporen en behandelen en zorgen dat uw konijn lang en gezond leeft. Vergeet niet dat de levensverwachting van een konijntje 8-15j is.
Uw dierenarts in Nijmegen Plan hier direct een afspraak of bel 024 322 5331 Dierenkliniek Broerdijk.
Contact Maak een afspraak. In ons nieuwsoverzicht kunt u regelmatig nieuwe berichten lezen over honden, katten konijnen en knaagdieren en de behandeling daarvan. Ook plaatsen we hier nieuws over de kliniek, gewijzigde openingstijden etcetera. 5 redenen voor een jaarlijkse gezondheidscontrole van uw hond. Gezondheid De gezondheid van uw huisdier is erg belangrijk. Door jaarlijks met uw hond naar de dierenarts te gaan voor gezondheidscontrole krijgt u inzicht in de gezondheidstoestand van uw.
Konijnen en kleine knaagdieren Sterkliniek dierenartsen leeuwarden.
Mensen zijn ook deze dieren steeds meer gaan waarderen als kameraad en vriend en hebben vaak ook een leven buiten de kooi. Als gevolg hiervan komen er ook steeds meer mensen met deze kleine kanjers naar de praktijk om ze na te laten kijken en te behandelen, of in het geval van konijnen om ze preventief te laten inenten tegen ongeneeslijke ziektes. Hand in hand hiermee heeft ook de farmaceutische industrie het belang van deze dieren gezien, en komen er langzamerhand steeds meer geregistreerde dier geneesmiddelen voor deze dieren op de markt. Hiermee kunnen we veel beter en secuurder medicatie voorschrijven indien nodig. Helaas moeten we constateren dat de standaard opleiding van de dierenarts beperkt is op het gebied van de kleine knaagdieren.
DIERENKLINIEK EUROPAPLEIN.
Wij hebben altijd tijd voor u: op consult bij de dierenarts, tijdens een huisvisite, telefonisch of aan de balie, bij één van onze paraveterinairen. U kunt zelfs videobellen met ons. Via ons online afsprakensysteem maakt u zelf een afspraak. Wij zijn helder in wat u van ons kunt verwachten.

Contacteer ons