Op zoek naar dierenarts gespecialiseerd in konijnen?

   
 
dierenarts gespecialiseerd in konijnen
 
Konijnen en hamsters konijnkundige dierenartsen.
Dierenarts Jasia Van Praet. Jules de Saint Genoisstraat 49A. Europees Specialist konijnen, knaagdieren, fretten en andere kleine zoogdieren. Diplomate of the European College of Zoological Medicine small mammal. Inge Thas is Europees specialist konijnen, knaagdieren, fretten en andere kleine zoogdieren. Ze behandelt in haar praktijk dan ook voornamelijk deze diersoorten.
persoonlijke lening
Dierenarts Hond Kat Konijn Knaagdier Vogel Reptiel Fret.
Gezien de meeste poezen niet gewend zijn om met de auto te reizen, zijn ze vaak niet erg op hun gemak en gebeuren er nogal eens ongelukjes onderweg. Voorzie daarom steeds een laag krantenpapier onderaan in het transportbakje. Het zijn geen knaagdieren. Je kan terecht op de praktijk met konijnen groot of klein. Dierenarts Decock, dierenarts Dils of dierenarts Poppe zijn de dierenartsen van het team die zich over deze patiënten zullen bekommeren.
voice-over
Links Konijnenadviesbureau Hopster.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier. Kent u nog dierenartsen gespecialiseerd in konijnen of andere konijnenopvangcentra in België? Laat het mij gerust weten! Konijnkundige dierenartsen in België en Nederland.
lease wagen
Dierenartsen voor konijnen goudengids.be.
Dierenarts voor exotische dieren. Dierenarts voor honden. Dierenarts voor katten. Dierenarts voor knaagdieren. Dierenarts voor konijnen. Dierenarts voor vogels. Bezoek onze webpagina. 8 Dierenarts Fiers Damien. Koningin Elisabethlaan 70, 9820 Merelbeke. Dierenarts voor honden. Dierenarts voor katten. Dierenarts voor konijnen.
Het Vrolijke Konijnenhol: Wanneer een dierenarts raadplegen?
Kwijlen, nat rond de mond. Niet alle dierenartsen zijn gespecialiseerd in konijnen of weten er voldoende van af om de juiste diagnose te stellen. Helaas worden nogal vaak konijnen ingeslapen wegens een verkeerde diagnose. Hier vind je ook meer info om een geschikte dierenarts te vinden.:
Lijst met goede dierenartsen voor konijnen.
Zwijnaarde België, dierenarts I. Thas, tel: 09-2728558 gespecialiseerd in bijzondere diersoorten, tandheelkunde en chirurgie users.skynet.be/ithas. 5 donderdag 02 mei 2013 1434.: Eline Das, dierenarts bij DAP Ouderkerkerlaan. DAP Ouderkerkerlaan in Amstelveen behandeld ook zeer regelmatig konijnen. Bij ons kunt u oa.
Voorstelling Dierenartspraktijk Thas.
Dierenarts Inge Thas behaalde haar diploma in 1997 aan de Universiteit Gent. Reeds als student was zij fel geïnteresseerd in kleine huisdieren en bijzondere diersoorten. Dit waren dan ook haar keuzevakken. Sindsdien heeft zij zich steeds verder blijven bijscholen in kleine huisdieren en voornamelijk in bijzondere diersoorten zoals konijnen, knaagdieren en fretten; reptielen en vogels.
Konijnen.nl: konijnendoktoren.
Maak daarom altijd uitsluitend een afspraak met de specifiek genoemde dierenartsen. NB als geen naam genoemd wordt bij een bepaalde kliniek, dan betekent het dat alle daar werkende dierenartsen goede ervaring met konijnen hebben. Klik in de kaart van Nederland hiernaast op een provincie. Je springt dan direct naar de gekozen provincie in de lijst hieronder. Zoek vervolgens in de lijst naar een konijndeskundige dierenarts in die provincie.
Lijst met konijnkundige dierenartsen. Gezondheid Bunnybunch Forums.
Lange Nieuwstraat 20. Dierenarts Roy van Doorn. Dierenartsencentrum t Derde oor. Dierenarts Veerle Vandorpe en Els De Jaeger. Dierenartsenpraktijk Kleidal gespecialiseerd in ogen. Dierenarts Gerlinde Janssens. Dierenartsenpraktijk Van Dessel. 03 2371098 of 0477 331214. Deel dit bericht. Link naar bericht.

Contacteer ons