Resultaten voor konijnen fokken

   
 
konijnen fokken
 
Voortplanting bij konijnen Vlaams Interprovinciaal Verbond van Fokkers van Neerhofdieren.
Verbod op fokken van Nijlganzen. Voortplanting bij konijnen. Bronst en dekken. Vanaf een leeftijd van ongeveer 12 weken kan een konijn zich voortplanten. Het is echter beter om te wachten tot de voedsters een leeftijd van 6 tot 7 maanden bereikt hebben, aangezien ze anders achterblijven in groei en ontwikkeling.
lenen
Waarom niet fokken.
Dus, voordat je gaat fokken: ga eens naar een asiel in je omgeving om de konijnen te zien die wanhopig zitten te wachten op een nieuwe baas/bazin. En bedenk je dan dat ook deze konijnen eens schattige baby'tjes' zijn geweest, maar gedumpt zijn toen ze ouder werden.
voice-over
BunnyBunch Informatie Voortplanting en fokken van konijnen Webwinkel, informatie forums.
Bedenk wel dat deze mensen ook misschien wel 12 of 14 jaar voor het konijn moeten zorgen! Lees daarom voor je besluit een nestje te nemen het artikel Waarom" we niet zouden moeten fokken met konijnen" onderaan deze pagina goed door.
auto leasing voor particulieren
Fokken met konijnen.
2 donderdag 20 september 2012 2156.: ik ben daarstraks een blauwe van Beveren konijn gaan halen maar heb thuis nog 3 andere soorten konijnen zitten 1 is een japanner 2 is een hangoor 3 is een Vlaamse reus zitten 2 vrouwtjes en een mannetje maar mijn bedoeling is on de blauwe met de Vlaamse reus te laten fokken ze zijn nu even oud 1 jaar maar voor te fokken moet ik ze samen zetten zonder die andere 2 konijnen en dan laten doen en het vrouwtje apart laten zitten dan ofwat.
Soorten vleeskonijnen konijnen kweken om te slachten.
Konijnen zijn zeer schattige diertjes om naar te kijken, maar ook om te eten zijn ze erg interessant. Wereldwijd eet men het vlees van konijnen en er zijn dan ook tal van gerechten die het vlees van een konijn gebruiken als basisingrediƫnt.
Kleindierplaza.nl Fokken.
Fokken met dieren die te nauw verwant aan elkaar zijn geeft meer kans op problemen. Deze nauwe verwantschap brengt aanwezige erfelijke afwijkingen sneller aan het licht. De gekozen fokdieren moeten ook de specifieke eigenschappen bezitten die bij het ras horen. Al deze raseigenschappen zijn in de standaard beschreven. Deze eigenschappen moeten ook bij de jonge dieren terug komen of nog beter worden. Op deze uiterlijke raseigenschappen worden de dieren later op tentoonstellingen beoordeeld. Maar ook als gefokt wordt om een paar jonge dieren erbij te hebben is het nodig dezelfde zware selectiecriteria te gebruiken, anders verliezen de dieren in de loop van de tijd hun raseigenschappen. Konijnen zijn, afhankelijk van de grootte van het ras, geslachtsrijp op een leeftijd van zeven tot tien maanden.
Kweken als konijnen.
Omdat het konijn niet meer kan eten overlijdt het meestal na twee weken. Er is geen behandeling tegen het virus, bescherming door vaccinatie kan wel. Konijnen fokken tegen de klippen. Zelfs hun neusjes wippen. Konijnen, dat noem ik pas fastfood!
Soorten konijnen houden tips fokken van konijnen aankoop.
Wilt u starten met het fokken van konijnen, dan volstaat het om 1 mannelijk dier te hebben. Let erop dat konijnen een glanzende vacht hebben. Dit wijst erop dat het konijn in een gezonde omgeving opgroeide en zelf ook gezond is.
Konijnen Fokken spel FunnyGames.be.
Klassiek io Games Poki Two Player Multiplayer Ketchapp Fidget Spinner Auto Zombie Klikker 10x10 puzzel Konijnen Fokken. Pac-xon Bubbel Spinner Sneeuwplas Kerstman Geld Grijpen Auto's' Raken. Scheetbroek Kerstman Kado's' Insluiten Life: The Game Vrouwen Beneden Ultimate Sonic. over Konijnen Fokken. Behendigheid Konijnen Fokken.

Contacteer ons