Resultaten voor konijnen fokken

   
 
konijnen fokken
 
Konijnen fokken wikiHow.
Gebruik geen konijnen die familie van elkaar zijn om te fokken, inteelt veroorzaakt namelijk allerlei problemen. Als je konijn in het verleden een probleem heeft gehad moet je een dierenarts raadplegen om te vragen of je dit dier wel kunt gebruiken om mee te fokken.
dakwerken mechelen
Fokken met konijnen.
2 donderdag 20 september 2012 2156.: ik ben daarstraks een blauwe van Beveren konijn gaan halen maar heb thuis nog 3 andere soorten konijnen zitten 1 is een japanner 2 is een hangoor 3 is een Vlaamse reus zitten 2 vrouwtjes en een mannetje maar mijn bedoeling is on de blauwe met de Vlaamse reus te laten fokken ze zijn nu even oud 1 jaar maar voor te fokken moet ik ze samen zetten zonder die andere 2 konijnen en dan laten doen en het vrouwtje apart laten zitten dan ofwat.
Veranda's
Soorten konijnen houden tips fokken van konijnen aankoop.
Wanneer ze nog jonger zijn, zijn ze nog steeds afhankelijk van het moederdier. Wilt u starten met het fokken van konijnen, dan volstaat het om 1 mannelijk dier te hebben. Let erop dat konijnen een glanzende vacht hebben. Dit wijst erop dat het konijn in een gezonde omgeving opgroeide en zelf ook gezond is.
wp
BunnyBunch Informatie Voortplanting en fokken van konijnen Webwinkel, informatie forums.
Bedenk wel dat deze mensen ook misschien wel 12 of 14 jaar voor het konijn moeten zorgen! Lees daarom voor je besluit een nestje te nemen het artikel Waarom" we niet zouden moeten fokken met konijnen" onderaan deze pagina goed door.
wandelen nieuwpoort
Voortplanting bij konijnen Vlaams Interprovinciaal Verbond van Fokkers van Neerhofdieren.
De dracht bij konijnen duurt circa 31 dagen. Wanneer u uw dieren laat dekken op donderdag, zullen de voedsters in het weekend werpen, zodat u dit gemakkelijk kan inplannen. Rantsoenveranderingen tijdens de dracht zijn niet aan te raden en extra's' verstrekken zoals melk is uit den boze.
leningen
Fokken.
De stelregel van fokken met konijnen wijkt niet af van die van fokken met katten of honden: als de fokker er aan verdient, krijgen de dieren waarschijnlijk niet de goede verzorging. Denk er aan.Een konijn is een sociaal, intelligent dier.
Konijnen fokken.
Let bij het fokken van een konijn ook goed op de konijnenrassen en de genetica. Als je konijnen gaat fokken is het belangrijk dat je voldoende huisvesting en uitloopmogelijkheden voor de konijntjes hebt. Een goed konijnenhok is dus van groot belang.
Kweken als konijnen.
Omdat het konijn niet meer kan eten overlijdt het meestal na twee weken. Er is geen behandeling tegen het virus, bescherming door vaccinatie kan wel. Konijnen fokken tegen de klippen. Zelfs hun neusjes wippen. Konijnen, dat noem ik pas fastfood!
Kleindierplaza.nl Fokken.
Fokken met dieren die te nauw verwant aan elkaar zijn geeft meer kans op problemen. Deze nauwe verwantschap brengt aanwezige erfelijke afwijkingen sneller aan het licht. De gekozen fokdieren moeten ook de specifieke eigenschappen bezitten die bij het ras horen. Al deze raseigenschappen zijn in de standaard beschreven. Deze eigenschappen moeten ook bij de jonge dieren terug komen of nog beter worden. Op deze uiterlijke raseigenschappen worden de dieren later op tentoonstellingen beoordeeld. Maar ook als gefokt wordt om een paar jonge dieren erbij te hebben is het nodig dezelfde zware selectiecriteria te gebruiken, anders verliezen de dieren in de loop van de tijd hun raseigenschappen. Konijnen zijn, afhankelijk van de grootte van het ras, geslachtsrijp op een leeftijd van zeven tot tien maanden.
Konijnen Fokken spel FunnyGames.be.
Klassiek io Games Poki Two Player Multiplayer Ketchapp Fidget Spinner Auto Zombie Klikker 10x10 puzzel Konijnen Fokken. Pac-xon Bubbel Spinner Sneeuwplas Kerstman Geld Grijpen Vrouwen Beneden. Beer Rush Scheetbroek Kerstman Kerstavond Race Auto's' Stapelen Kerstmis Lander. over Konijnen Fokken. Behendigheid Konijnen Fokken.

Contacteer ons