Op zoek naar opvang konijnen?

   
 
opvang konijnen
 
Konijnen en hamsters konijnenasielen Belgie.
Vangen naast konijnen ook andere dieren op zoals katten, honden enz. Socio vzw Deurne. Vangen naast konijnen en knaagdieren ook vogels, vissen, katten e.a. Veeweyde Brussel, Turnhout, Doornik, Coutisse. Vangen zowel huisdieren als wilde dieren op. Hamsteropvang Hakuna Matata Genk.
Konijn
Noahintro Noah.
Moest het toch zijn dat door plaatsgebrek er bepaalde dieren niet bij ons terecht kunnen zullen wij wel meehelpen om een goeie nieuwe thuis te vinden. Af en toe worden wij door andere organisaties ook gecontacteerd als er dieren binnen komen die zij niet kunnen opvangen.Zo ook visa versavoor, dieren die wij niet kunnen opvangen zoeken wij een oplossing bij een andere opvang.
Konijn
Animal Welfare Projects Jodipro.
De konijnen en knaagdieren opvang van AWP Jodipro werkt met tijdelijke opvanggezinnen, zodat de dieren in een familiale situatie verblijven tot dat er een nieuw baasje gevonden is. De konijnen worden normaal gezien allemaal gevaccineerd en de rammetjes worden gecastreerd.
traplift
Home De website van konijnen en knaagdierenopvang Het Knaagtandje!
Supreme Petfoods stelt ons flyers ter beschikking waarmee onze adoptanten van konijnen een korting kunnen krijgen bij de aankoop van Science Selective konijnenvoer en wij bij het terugsturen van drie ingevulde bonnen een zak voer voor de opvang krijgen. Back2Nature stelt ons bodembedekking ter beschikking waarmee we de toiletjes van de konijnen kunnen vullen.
Links Konijnenadviesbureau Hopster.
Opvang Safira opvanggezinnen in Oostende, Oudenburg en Bredene. Verzameling konijnenopvangcentra Belgiƫ en Nederland. Konijnendeskundigen in Nederland. Op de site van Bernice Muntz kan je alle gediplomeerde konijnendeskundigen/trainers terug vinden. Meldpunt van verwaarloosde of mishandelde dieren. Gespecialiseerde konijnenoppas aan huis. Pelsjes en Pootjes. Regionaal Voorlichtingsbureau Konijnen.
BunnyBunch Informatie Konijnenopvang en asiel lijst Webwinkel, informatie forums.
Aanbod konijnen op de website van een opvang. Houd er rekening mee dat het aanbod van de konijnen op de website van de opvang niet altijd even actueel is. Meestal zitten er veel meer konijnen in de opvang dan op de website staan.
Home.
Wij vangen alle soorten konijnen op die gevonden worden of niet meer voor gezorgd kan worden door de eigenaar. Ook vangen we op kleine schaal cavia's' op. Nadat ze nagekeken zijn door de dierenarts, hun prikjes hebben gehad en de rammen gecastreerd zijn, zijn ze weer op zoek naar een nieuw huisje om te wonen. Deze konijntjes kan je op onze website vinden onder het kopje Baas gezocht! Wilt u meer informatie? Moet u afstand doen van uw konijn of wilt een konijn een goed plekje bieden? Neem dan contact met ons op. Onze opvang zit in de Blesse grens Friesland/Overijssel.
Poezenwoef Mobiel kapsalon en dierenhotel Antwerpen konijnenopvang.
Hebt u interesse in deze 2 knuffelkatten, stuur ons dan een mailtje met wat uitleg over uzelf en hoe de katten terecht komen. Konijnen ter adoptie.: Dit is Blanche. Haar moeder werd gevonden en is een paar dagen 1 oktober 2017 bevallen. Zij werd met de kleintjes naar de opvang gebracht.
Adopteer.be Organisaties Konijnen en cavia opvang Safira.
Konijnen en cavia opvang Safira. 059 70 44 37 evyzw@hotmail.com. Wij werken met verschillende opvangmama's' samen. Al onze diertjes zijn te zien op: www.konijnenopvang-safira.blogspot.com. Onze opvangouders zijn.: Christel: konijnen en cavia's.' Evy Stijn: cavia's. Voor ratjes kan u zeker contact opnemen met Ratten Snoozels.

Contacteer ons