Op zoek naar opvang konijnen?

   
 
opvang konijnen
 
Ik zoek een konijn DOA. icoon. icoon. icoon. Group 10.
Zoek je een maatje voor het konijn dat je al hebt of is dit je eerste konijn? Mocht je thuis nog geen konijnen thuis hebben dan is het de bedoeling dat er uiteindelijk twee konijnen met jou mee naar huis gaan.
Knaagdierenopvang Wanyama Wangu VZW Gemeente Ranst.
Onze missie bestaat uit de drie volgende punten.: Het redden, verzorgen, castreren en plaatsen van konijnen en knaagdieren die afgestaan, mishandeld, verwaarloosd of gedumpt zijn. Dieren die door omstandigheden bv. ziekte of ouderdom niet meer geplaatst kunnen worden, zullen permanent in de opvang verblijven.
Konijnenopvang Pension Het Knabbelhuis.
Op dit moment hebben wij zelf 10 konijnen, 2 honden, 13 peking-eenden, 5 ganzen en 8 kippen. Elke dag weer een genot om ervoor te mogen zorgen en zijn! Omdat de vraag naar opvang van konijnen/cavias en knaagdieren groot is, ben ik mijn plan uit gaan werken.
Home.
Toen Jenni met pensioen wilde gaan is de opvang verhuisd naar Bennekom waar Agnes nu de opvang runt. We zijn met een team vrijwilligers, waarvan ieder een vast dagdeel in de week beschikbaar stelt, die zich inzetten voor de konijnen en de opvang naast hun eigen werk en natuurlijk nog de eigen dieren!
Links Konijnenadviesbureau Hopster.
Kent u nog dierenartsen gespecialiseerd in konijnen of andere konijnenopvangcentra in België? Laat het mij gerust weten! Konijnkundige dierenartsen in België en Nederland. Jodipro Gastgezinnen in Wommelgem, Geel, Pulderbos, Wiekevorst, Edegem, Hemiksem, Niel, Rumst, Boom. Wie voelt zich geroepen? Jodipro Gastgezinnen in Moerzeke, Sint-Amands, Buggenhout. Het Knaagtandje Geraardsbergen. Bunny Tails vzw Horebeke en Temse. Jodipro Gastgezinnen in Haacht, Overijse, Tielt-Winge, Nieuwrode, Tollembeek. Cocos Knaagdierenopvang Affligem. Het Vrolijke Konijnenhol Oostkamp. Opvang Safira opvanggezinnen in Oostende, Oudenburg en Bredene.
Adopteer.be Organisaties Konijnen en cavia opvang Safira.
Konijnen en cavia opvang Safira. 059 70 44 37 evyzw@hotmail.com. Wij werken met verschillende opvangmama's' samen. Al onze diertjes zijn te zien op: www.konijnenopvang-safira.blogspot.com. Onze opvangouders zijn.: Christel: konijnen en cavia's.' Evy Stijn: cavia's. Voor ratjes kan u zeker contact opnemen met Ratten Snoozels.
Home.
Nadat de konijnen gecastreerd, ingeënt en gechipt zijn zoeken we weer een goed baasje voor ze. We hebben een heleboel ontzettend leuke konijntjes in allerlei soorten en maten in de opvang, we kunnen u altijd helpen aan een passend koppel, groepje of maatje voor het konijn dat u al heeft.
Adopteer een achtergelaten dier gaiakids.be.
Ik schiet in actie Boeken en films Video's' van GAIAKids Kinderen jongeren in actie voor dieren Beroep met dieren Ik adopteer een dier. Het doel van deze site Gastlessen in de klas POP-UP tentoonstelling Het educatief team Educatief materiaal Agenda gastlessen.
dierenkennis.
konijnen in de tuin. Sierhokkenbouw Van t Foort. Het konijn op Internet. Konijnen Super Site. Stichting Vrijkonijn Boeken. Konijnenpage van Ed en Nancy. Konijnen in De Tuin. Konijnen en kinderen. Unsere Kleine Hasenfarm. Konijnen, kaarten en kalenders. de konijnenfokker Schilde.
Rabbitrun hondenpension, kattenoppas Overijse, België Pawshake. Mastercard. payment_methods_banks. Bancontact. PayPal. Artboard. Mastercard. payment_methods_banks. Bancontact. PayPal.
OPVANG VOOR KONIJNEN EN KLEINE KNAAGDIEREN/ AAN HUIS VOOR HONDEN, KATTEN, KONIJNEN, KNAAGDIEREN, KIPPEN./, OOK DIEREN MET MEDISCHE ZORG. Ik ben Lise, dierenliefhebber in hart en nieren. Mijn hele leven al heb ik dieren en ben ik dag in dag met ze bezig.
Konijn Natuurpunt.
Konijnen verkiezen gras en weilanden die omgeven zijn door bossen, hagen, braakliggende terreinen Ze hebben een voorkeur voor droge, zandige gebieden en halfopen landschappen maar je vindt ze in allerlei landschapstypen: stadsparken en tuinen, dijken en wegbermen, bosranden, duinen, weiden, industrieterreinen.
SOCIO VZW Deurne Knaagdieren.
Als het hok buiten staat, moet men ervoor zorgen dat het tegen wind, regen, sneeuw dergelijke is afgeschermd, want konijnen kunnen ook niet tegen vocht. Bekleed het dak met dakleer en plaats ten allen tijde de opening naar het zuiden of het zuidoosten.

Contacteer ons