Resultaten voor opvang konijnen

   
 
opvang konijnen
 
konijnen
Opvang konijnen bij Retie en Dessel Dierenhoekske.
Aangezien onze opvang buiten is, vangen wij het hele jaar door konijnen op die thuis ook buiten leven. Konijnen die thuis binnen leven, worden enkel opgevangen vanaf 20 maart tot en met 23 september afhankelijk van de weersomstandigheden. Volgende inentingen zijn verplicht om gebruik te kunnen maken van onze opvang.
Paintballen
Stichting Flappus in Zwolle Dierenopvang voor konijnen, knaagdieren en meer.
Doneren als bedrijf. Alle konijnen verblijven tot 17 januari bij stichting Focus aan de Zerboltstraat 63 in Zwolle. Vanaf 18 januari bent u welkom aan de Nieuwleusenerdijk 37 in Zwolle. Wij werken uitsluitend op afspraak. De cavias verblijven voorlopig nog aan de Sportlaan 2K in Heerde bij kinderdagverblijf Olli. Alle katten zijn aanwezig bij de Frankhuisweg 31 tot eind januari. Begin februari kunt u de katten van de opvang komen bezoeken op onze nieuwe locatie.
uren registratie
Knaagdierenopvang Wanyama Wangu VZW Gemeente Ranst.
ziekte of ouderdom niet meer geplaatst kunnen worden, zullen permanent in de opvang verblijven. Voor de diertjes die wel uitplaatsbaar zijn, gaan we op zoek naar het beste baasje én de beste thuis die er maar bestaat! Mensen meer leren over het correct houden en verzorgen van konijnen en knaagdieren.
apple imac
Knaagdier of konijnenopvang zoeken Ik wil konijnen.
Dit om te voorkomen dat konijnen zomaar voor de deur van de opvang worden gezet. Mist er een konijnenopvang? Stuur dan even de link van de website van de opvang. Dan zorgen wij dat de opvang in de lijst komt!
loodgieter zaventem
De Konijnenherberg De Konijnenherberg.
In plaats daarvan zit mijn opvang 365 dagen per jaar overvol met konijnen die af worden gestaan of worden gedumpt doordat mensen aan de basiseisen voorbij gingen. Konijnen raken depressief, gefrustreerd, ziek en agressief als ze niet krijgen wat ze nodig hebben.
konijnen speelgoed
Rabbitrun hondenpension, kattenoppas Overijse, België Pawshake. Mastercard. payment_methods_banks. Bancontact. PayPal. Artboard. Mastercard. payment_methods_banks. Bancontact. PayPal.
OPVANG VOOR KONIJNEN EN KLEINE KNAAGDIEREN/ AAN HUIS VOOR HONDEN, KATTEN, KONIJNEN, KNAAGDIEREN, KIPPEN./, OOK DIEREN MET MEDISCHE ZORG. Ik ben Lise, dierenliefhebber in hart en nieren. Mijn hele leven al heb ik dieren en ben ik dag in dag met ze bezig.
Adopteer.be Organisaties Konijnen en cavia opvang Safira.
Konijnen en cavia opvang Safira. 059 70 44 37 evyzw@hotmail.com. Wij werken met verschillende opvangmama's' samen. Al onze diertjes zijn te zien op: www.konijnenopvang-safira.blogspot.com. Onze opvangouders zijn.: Christel: konijnen en cavia's.' Evy Stijn: cavia's. Voor ratjes kan u zeker contact opnemen met Ratten Snoozels.
Home Het Knagertje.
Dat houdt in, voor knaagdieren en konijnen die op straat gezet zijn of door omstandigheden weg moeten bij hun eigenaar. Deze dieren komen bij ons in de opvang terecht. Wij proberen een nieuw tehuis te vinden, want ook deze dieren hebben recht op een goed tehuis.
dierenkennis.
konijnen in de tuin. Sierhokkenbouw Van t Foort. Het konijn op Internet. Konijnen Super Site. Stichting Vrijkonijn Boeken. Konijnenpage van Ed en Nancy. Konijnen in De Tuin. Konijnen en kinderen. Unsere Kleine Hasenfarm. Konijnen, kaarten en kalenders. de konijnenfokker Schilde.
ANBI profiel ANBI.nl.
Stichting Konijnenopvang Joy biedt opvang aan konijnen die door omstandigheden nergens anders terecht kunnen. Dit kan gaan om konijnen die op straat terecht zijn gekomen en via dierenambulance of particulieren aangeboden worden, maar ook om konijnen die door particulieren of instanties afgestaan worden.
Adopteer een achtergelaten dier gaiakids.be.
Ik schiet in actie Boeken en films Video's' van GAIAKids Kinderen jongeren in actie voor dieren Beroep met dieren Ik adopteer een dier. Het doel van deze site Gastlessen in de klas POP-UP tentoonstelling Het educatief team Educatief materiaal Agenda gastlessen.
Kinderopvang Leiden Konijn Smallsteps.
Het standaardpakket bestaat uit opvang tijdens 40 schoolweken én vakantieopvang tijdens schoolvakanties 12 weken per jaar, zoals vastgesteld door het Ministerie van OCW. Het schoolwekenpakket bestaat uit opvang tijdens 40 schoolweken. Tijdens de schoolvakanties gaat je kind niet naar de opvang.

Contacteer ons