Meer resultaten voor opvang konijnen

   
 
opvang konijnen
 
konijnen
Konijnen en hamsters konijnenasielen Belgie.
Vangen naast konijnen ook andere dieren op zoals katten, honden enz. Socio vzw Deurne. Vangen naast konijnen en knaagdieren ook vogels, vissen, katten e.a. Veeweyde Brussel, Turnhout, Doornik, Coutisse. Vangen zowel huisdieren als wilde dieren op. Hamsteropvang Hakuna Matata Genk.
goedkoop lenen
Home De website van konijnen en knaagdierenopvang Het Knaagtandje!
Supreme Petfoods stelt ons flyers ter beschikking waarmee onze adoptanten van konijnen een korting kunnen krijgen bij de aankoop van Science Selective konijnenvoer en wij bij het terugsturen van drie ingevulde bonnen een zak voer voor de opvang krijgen. Back2Nature stelt ons bodembedekking ter beschikking waarmee we de toiletjes van de konijnen kunnen vullen.
auto reizen tenerife
Adopteer.be Organisaties Konijnen en cavia opvang Safira.
Konijnen en cavia opvang Safira. 059 70 44 37 evyzw@hotmail.com. Wij werken met verschillende opvangmama's' samen. Al onze diertjes zijn te zien op: www.konijnenopvang-safira.blogspot.com. Onze opvangouders zijn.: Christel: konijnen en cavia's.' Evy Stijn: cavia's. Voor ratjes kan u zeker contact opnemen met Ratten Snoozels.
Epson
Het Vrolijke Konijnenhol.
Om die reden worden ook minder konijnen aangenomen voor de opvang, zodat we zeker plaats kunnen maken voor al die logees. Als je weet dat er in Oostkamp alleen al een 30-tal extra konijnen bijkomen op vakantie, dan hebben we onze handen al meer dan vol naast de eigen konijnen en opvangkonijnen.
wandelen nieuwpoort
Opvang Konijnen 2dehands.be.
Konijnenopvang Het Vrolijke Konijnenhol uit Oostkamp, Horebeke en Temse ontfermt zich over gedumpte, verwaarloosde of ongewenste konijnen en z. 4 juli 2018 1321: Oostkamp. opvang voor konijn. Heb je geen tijd of plaats meer voor uw konijn; wij hebben ruimte genoeg voor de opvang van konijnen.
simulatie lening
Animal Welfare Projects Jodipro.
De konijnen en knaagdieren opvang van AWP Jodipro werkt met tijdelijke opvanggezinnen, zodat de dieren in een familiale situatie verblijven tot dat er een nieuw baasje gevonden is. De konijnen worden normaal gezien allemaal gevaccineerd en de rammetjes worden gecastreerd.
kinderopvang leiden
Noahintro Noah.
Moest het toch zijn dat door plaatsgebrek er bepaalde dieren niet bij ons terecht kunnen zullen wij wel meehelpen om een goeie nieuwe thuis te vinden. Af en toe worden wij door andere organisaties ook gecontacteerd als er dieren binnen komen die zij niet kunnen opvangen.Zo ook visa versavoor, dieren die wij niet kunnen opvangen zoeken wij een oplossing bij een andere opvang.
Home.
Wij vangen alle soorten konijnen op die gevonden worden of niet meer voor gezorgd kan worden door de eigenaar. Ook vangen we op kleine schaal cavia's' op. Nadat ze nagekeken zijn door de dierenarts, hun prikjes hebben gehad en de rammen gecastreerd zijn, zijn ze weer op zoek naar een nieuw huisje om te wonen. Deze konijntjes kan je op onze website vinden onder het kopje Baas gezocht! Wilt u meer informatie? Moet u afstand doen van uw konijn of wilt een konijn een goed plekje bieden? Neem dan contact met ons op. Onze opvang zit in de Blesse grens Friesland/Overijssel.
Poezenwoef Mobiel kapsalon en dierenhotel Antwerpen konijnenopvang.
Omdat konijnen sociale dieren zijn, plaatsen wij konijnen enkel per 2. Heeft u al een konijn dan kan de opvang de konijnen voor u koppelen. Konijnen zijn bij ons inge├źnt tegen Myxomatose, RHD1 en RHD2. Ze hebben ook allemaal een check-up gehad bij de dierenarts.
Konijn zoekt thuis.
De konijntjes kunnen indien ze gezond zijn direct herplaatst worden, mogelijk zwangere voedsters moeten nog 4 weken wachten. ADOPTIE: de konijntjes kunnen geadopteerd worden na mail of telefonische afspraken, de konijnen moeten op een voldoende ruimte komen met de nodige verzorging en aandacht.

Contacteer ons