Meer resultaten voor spreekbeurt konijnen

   
 
spreekbeurt konijnen
 
Konijn Spreekbeurten.info.
21 december 2014 om 1343.: fijn ik hou mijn spreekbeurt er over en er is veel info te halen bedankt. 12 januari 2015 om 1548.: ik heb ijn spreekbeurt over konijnen ge houden ik heb een 10 ik raad het aan.
security check website
Spreekbeurt over het konijn.
Ik houd mijn spreekbeurt over konijnen want, ik vind het hele lieve dieren. Konijnen zijn hele lieve dieren en ze bijten zelden. Je moet per dag schoon water geven. Het beste is een drinkautomaat, want waterbakjes worden gemakkelijk omgestoten. Je hebt 2 soorten voer: geperste blokjes.
hostel leuven
Spreekbeurt konijnen AlleSpreekbeurten.nl.
Zorg er wel voor dat je dit ook weer op tijd weg haalt, anders kan het konijn verstopt raken met stukjes papier of iets dergelijks. Wat vond jij van de konijnen spreekbeurt voor groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8?
b&b nieuwpoort bad
Konijn Spreekbeurten.info.
5 maart 2015 om 1457.: ik kou van konijnen ze zijn mooi en lief ik heb 6 konijnen tuis. 15 januari 2015 om 1629.: ik vindt het een top spreekbeurt ik ga het met twee vrindinnen feline en gwen we hebben een jel konijn konijn konijn het wordt een top spreekbeurt konijn!
lenen
Spreekbeurt over Konijnen Super Spreekbeurt!
29 april 2009 Spreekbeurt over Dieren konijnen, Spreekbeurt over Dieren. Konijnen zijn kleine en vaak zachte dieren. Konijnen zijn haasachtigen en alle konijnen en hazen horen bij deze soort. Er zijn zowel tamme konijnen als wilde konijnen. Wilde konijnen komen ook in Nederland voor, vooral in gebieden met veel zand.
Een werkstuk, presentatie of spreekbeurt over konijnen.
1 zondag 13 september 2009 1259.: mooi spreekbeurt ik moet mijn spreek beurt ook houden 9 november 2009 ik houd eht ook over konijnen ik heb er zelf 2 een hollander en een soort dwerg rss u ga bye. Voeg uw reactie toe.
Spreekbeurt Biologie Konijnen Scholieren.com.
Ik houd mijn spreekbeurt over konijnen, omdat ik het hele lieve dieren vind. Ik heb zelf ook een konijn. Het is een gezellig huisdier, maar het is wel een grote verantwoordelijkheid want je moet hem goed verzorgen. Een mannetje een rammelaar of ram.
Spreekbeurt Meike konijnen groep 4.
Konijnen Spreekbeurt Noa by Noa Dijkens 2688 views. Konijnen by Karen van Winden 1039 views. Chayenne en alessia by leerling5 470 views. Spreekbeurt Lego Powerpoint by interimmezzo 83737 views. Spreekbeurt Lieke 04Feb2014 by theodrenth 1894 views. Dierenquiz by sabineV 3531 views.
Jeugdbieb.
Spreekbeurt van de Dierenbescherming over konijnen. Met veel leuke weetjes, quizvragen en filmpjes voor in de klas. Met Adobe Acrobat Reader op je computer kun je de informatie downloaden en opslaan of printen. Op deze pagina vind je handige websites, filmpjes, plaatjes en nuttige tips voor een spreekbeurt over konijnen.

Contacteer ons