Resultaten voor spreekbeurt over konijnen

   
 
spreekbeurt over konijnen
 
Alles over je jonge konijntje Welkoop.
Voor in de bouw. Alles over je jonge konijntje. Een jong konijntje is erg kwetsbaar. Ga daarom heel voorzichtig met hem om. Je maakt een jong konijn tam door veel tegen hem te praten en hem vaak te aaien. Konijntjes worden kaal geboren. Na een paar dagen krijgen ze wat haar en het duurt 10 dagen voor de oogjes opengaan. Hun oortjes staan rechtop ook bij hangoorkonijntjes en ze hebben al een zacht vachtje. Pas na 2 tot 3 weken beginnen de konijntjes voorzichtig het hok te ontdekken. Als ze 3 weken oud zijn, beginnen ze naast melk ook wat brokjes te eten. Konijntjes moeten minimaal 6 weken bij hun moeder blijven. Want tot die tijd drinken ze bij hun moeder. 8 weken is eigenlijk nog beter omdat ze dan nog wat langer van hun moeder kunnen leren. Omgaan met je jonge konijntje. Jonge konijnen zijn erg kwetsbaar en heel springerig.
Konijnen Johanneke ter Stege.
Op de basisschool deed ik talloze keren mijn spreekbeurt over konijnen en nam ik de mijne mee naar school. Toen dat niet meer mocht, bedacht ik om het over knaagdieren te doen met in de glanzende hoofdrol het konijn en nam ik ze alsnog mee.
De geboorte van konijnen Levende Have.
Als de konijnen wat ouder zijn, laat het geslacht zich gemakkelijker bepalen, vooral omdat dan de zaadballetjes bij de rammetjes verschijnen. Het is daarom verstandig om jonge konijnen voor hun vruchtbare leeftijd bij ongeveer drie maanden oud nogmaals op geslacht te schouwen. Voeding van konijnen. Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws over hobbyboederijdieren.
Spreekbeurt Spreekbeurt Biologie Biologie Konijnen Konijnen groep Scholieren.com. 6 Scholieren.com.
Ik houd mijn spreekbeurt over konijnen, omdat ik het hele lieve dieren vind. Ik heb zelf ook een konijn. Het is een gezellig huisdier, maar het is wel een grote verantwoordelijkheid want je moet hem goed verzorgen. Een mannetje een rammelaar of ram.
Spreekbeurt Dierentrainer Bernice Muntz.
Wat weten je vriendjes en klasgenoten over konijnen? Als je een spreekbeurt geeft, kun je een quiz houden: de vragen en antwoorden staan onderaan. Kaartjes kun je zelf maken, met mooie tekeningen van konijnen. En hou een tekenwedstrijd: welk vriendje of vriendinnetje of klasgenootje maakt de allermooiste konijnentekening?
10 leuke konijnenweetjes WelloPet.
Extra tip: Konijnen inenten, waarom is het belangrijk om dit te doen? Er bestaan twee belangrijke virale aandoeningen die dodelijk zijn voor konijnen en waartegen je hen kan beschermen door middel van vaccinatie. Het gaat over Myxomatose en Viraal Hemorragisch Syndroom of Rabbit Haemorrhagic Disease RHD.
Spreekbeurt over de vee-industrie Wakker Dier.
Spreekbeurt of werkstuk. Geef een spreekbeurt of maak een werkstuk over de vee-industrie of jouw favoriete dier. Op onze website kun je alles lezen over dieren in de vee-industrie. Kijk hier voor onderwerpen voor je spreekbeurt! Veel kinderen weten nog weinig over de dieren in de vee-industrie. Wist jij bijvoorbeeld al dat er bijna 100 miljoen kippen in Nederland leven? Veel meer dan mensen. Toch zie je overal mensen buiten, maar bijna nooit kippen. Dat komt omdat veel kippen nooit naar buiten mogen. Of heb jij weleens een hele dag gebukt gezeten? Veel konijnen wel: hun kooitjes zijn zo klein, dat ze niet rechtop kunnen zitten.
Konijn dier Wikipedia.
Over het algemeen hebben tamme konijnen een korte vacht, maar het Angorakonijn heeft juist een snelgroeiende, wollen vacht. Kruisingen tussen wilde en tamme konijnen brengen meestal sterke, veelbehaarde jongen voort die ook allerlei kleuren kunnen hebben. Een konijn bezit geen hoektanden.
Jagen.
Minister van landbouw Cees Veerman erkende in april 2006 het belang van de WBE Databank: Het aantal vossen dat wordt geschoten, wordt gemonitord door de wildbeheereenheden en opgenomen in de database die al jaren heel correct door de KNJV wordt bijgehouden.
Kinderpleinen KONIJNEN HAZEN Spreekbeurten en Werkstukken.
Veel verzamelde spreekbeurten werkstukken over hazen en konijnen. KONIJNEN HAZEN: Haasachtigen. Wild konijn of tam konijn, haas: Zij behoren tot de familie van de haasachtigen en niet tot de knaagdieren. Enorm veel mogelijkheden om informatie van/over werkstukken spreekbeurten te vinden. Kijk ook op de desbetreffende VERZAMEL Pleinen voor meer informatie. Op het desbetreffende Plein vind je veel meer algemene informatie voor je spreekbeurt of werkstuk.
Alles over Konijnen.
Spreekbeurt Meike konijnen groep 4.
Konijnen Spreekbeurt Noa by Noa Dijkens 2821 views. Konijnen by Karen van Winden 1075 views. Chayenne en alessia by leerling5 485 views. Spreekbeurt Lego Powerpoint by interimmezzo 86797 views. Spreekbeurt Lieke 04Feb2014 by theodrenth 1953 views. Dierenquiz by sabineV 3591 views.

Contacteer ons