Op zoek naar dierenasiel voor konijnen?

   
 
dierenasiel voor konijnen
 
Home.
Wij vangen alle soorten konijnen op die gevonden worden of niet meer voor gezorgd kan worden door de eigenaar. Nadat ze nagekeken zijn door de dierenarts, hun prikjes hebben gehad en de rammen gecastreerd zijn, zijn ze weer op zoek naar een nieuw huisje om te wonen.
Dierenasiel Alphen aan den Rijn. Enflow.
Welkom op de website van dierenasiel Alphen aan den Rijn. Vanaf 1 januari 2013 is het asiel open voor de opvang van dieren in nood. In het asiel worden naast katten en honden ook konijnen en knaagdieren opgevangen uit de Gemeente Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn, Boskoop, Hazerswoude-dorp, Hazerswoude Rijndijk, Benthuizen, Zwammerdam en Aarlanderveen.
Home.
Voor ieder dier een tehuis. Stichting DierenZorg Eemland biedt op drie verschillende locaties opvang aan honden, katten, konijnen, knaagdieren en wilde inheemse vogels. Bij Dierentehuis t Hart bieden wij asiel en pension aan honden en katten en dagopvang voor honden.
Intussen in het asiel: Konijntjes, konijntjes, konijntjes Dierentehuis Stevenshage.
In iets meer dan een week tijd gaan we van een bezetting van vijf konijnen en één kanarie naar een situatie van alle hokken bezet: tien langorige vriendjes en vriendinnetjes buiten, plus binnen een hamster, een babyrat, een babykonijn, een aantal pensionkonijnen, vier kanaries, zes zebravinken eigenlijk drie zebravinken en drie vinken waarvan ik de soortnaam nog steeds moet opzoeken op internet een pyrrhura parkiet en een Kakariki parkiet. In ons achterhoofd beginnen we toch maar vast aan een noodscenario voor als zich nog meer zwervers in de categorie diverse dieren mochten melden.
Dierentehuis Arnhem en omstreken.
Ik help mee." Rico, Pino en Robin. Adopteer een kennel. Ninja en Abbi. Geplaatst Inky Olaf. Op dit moment zijn wij opzoek naar vrijwilligers voor op onze meldkamer van de dierenambulance. Lijkt het jouw wat om ons team te komen versterken?
Het Dierenthuisje.
Woko en Wiko zijn twee bloedbroeders: onafscheidelijk! Lees meer Witje en Snuffie. Witje en Snuffie zijn twee gecastreerde rammetjes, geboren in juli 2014. Tot voor kort hadden ze een. Lees meer Dior. Dior is een gesteriliseerde kattin, geboren ca 07/2017.
Welkom bij konijnenopvang Loesje Konijnenopvang Loesje.
Konijnenopvang Loesje plaatst konijnen alleen per koppel uit, tenzij u al een konijn heeft waarvoor u een maatje zoekt. Konijnenopvang Loesje staat afwijzend tegenover het fokken met konijnen. zie voor verdere voorwaarden voor afstand doen of herplaatsing de paginas: U WILT EEN KONIJN?
Dierenasiel Almere.
UW GIFT WORDT GOED BESTEED! Dierenasiel Almere is een ANBI. Algemeen Nut Beogende Instelling voor de Belastingdienst lees meer. VOLG ONS OP.: Bekijk Twitter feed. Bekijk Facebook feed. 2015, Tijmen Pers Vormgevers, Nieuwegein Foto's: Archief Dierenasiel Almere en Martijn M.M.
Home Stichting Dierenopvang De Wissel.
Kalverdijkje 76 Kalverdijkje Zuid, niet de TomTom volgen naar Kalverdijkje Noord. 8924 JJ Leeuwarden. T 058 266 43 00. Telefonisch bereikbaar: ma t/m za 10.00 12.00 uur en 1400-1700: uur. Woensdagmiddag en zondags niet telefonisch bereikbaar. Openingstijden: ma, di, do, vrij en za van 14.00 17.00 uur.
Opvang Konijnen 2dehands.be.
Zijn geboren in de opvang en zoeken forever home. 24 maart 2019 2217: Geel. Opvang konijnenkoppel Barbie Ken, geënt. Wij zijn van Kinderboerderij Het Hertenspoor uit Echt en we hebben een mini-opvang voor konijnen. Dit zijn Barbie Ken. Barbie is een.
Home.
We zijn met een team vrijwilligers, waarvan ieder een vast dagdeel in de week beschikbaar stelt, die zich inzetten voor de konijnen en de opvang naast hun eigen werk en natuurlijk nog de eigen dieren! Deze website zijn we op 1 mei 2008 begonnen. Vóór die tijd mochten we meeliften op de site van De Hof van Ede, het Dierenasiel, waar alleen honden en katten worden opgevangen.
SOCIO VZW Deurne Knaagdieren.
Als het hok buiten staat, moet men ervoor zorgen dat het tegen wind, regen, sneeuw dergelijke is afgeschermd, want konijnen kunnen ook niet tegen vocht. Bekleed het dak met dakleer en plaats ten allen tijde de opening naar het zuiden of het zuidoosten. Zet u het konijn binnen, zorg dan dat het niet in dezelfde kamer als de TV staat. Het dier kan niet tegen de hoge tonenreeksen die voor het menselijk oor vrijwel onhoorbaar zijn.

Contacteer ons