Meer resultaten voor dierenasiel voor konijnen

   
 
dierenasiel voor konijnen
 
dierenasiel - Logo Slotenmaker ASAP.
Heeft u nu meteen een slotenmaker nodig bel ons dan op het nummer: 0497 05 76 53 en wij komen direct langs om u uit de nood te helpen. U kunt ons ook altijd contacteren voor een offerte betreffende beveiliging, kluizen of gepantserde deuren.
Home.
Wij vangen alle soorten konijnen op die gevonden worden of niet meer voor gezorgd kan worden door de eigenaar. Nadat ze nagekeken zijn door de dierenarts, hun prikjes hebben gehad en de rammen gecastreerd zijn, zijn ze weer op zoek naar een nieuw huisje om te wonen.
dierenasiel honden
Dierenasiel Alphen aan den Rijn. Enflow.
Welkom op de website van dierenasiel Alphen aan den Rijn. Vanaf 1 januari 2013 is het asiel open voor de opvang van dieren in nood. In het asiel worden naast katten en honden ook konijnen en knaagdieren opgevangen uit de Gemeente Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn, Boskoop, Hazerswoude-dorp, Hazerswoude Rijndijk, Benthuizen, Zwammerdam en Aarlanderveen.
webdesigner antwerpen
Ik zoek een konijn DOA. icoon. icoon. Group 10.
Zoek je een maatje voor het konijn dat je al hebt of is dit je eerste konijn? Mocht je thuis nog geen konijnen thuis hebben dan is het de bedoeling dat er uiteindelijk twee konijnen met jou mee naar huis gaan.
evenementen leuven vandaag
Intussen in het asiel: Konijntjes, konijntjes, konijntjes Dierentehuis Stevenshage.
In iets meer dan een week tijd gaan we van een bezetting van vijf konijnen en één kanarie naar een situatie van alle hokken bezet: tien langorige vriendjes en vriendinnetjes buiten, plus binnen een hamster, een babyrat, een babykonijn, een aantal pensionkonijnen, vier kanaries, zes zebravinken eigenlijk drie zebravinken en drie vinken waarvan ik de soortnaam nog steeds moet opzoeken op internet een pyrrhura parkiet en een Kakariki parkiet. In ons achterhoofd beginnen we toch maar vast aan een noodscenario voor als zich nog meer zwervers in de categorie diverse dieren mochten melden.
refurbished
Dierentehuis Arnhem en omstreken.
Dierenasiel Unco Jerry Kempen v.z.w. Dierenasiel Unco-Jerry Kempen v.z.w.
Kijk zeker eens in de rubriek HELP" MEE" indien u ons daarbij wil helpen. Surf zeker verder op onze website en neem een virtuele kijk in de wereld van dierenasiel Unco-Jerry Kempen v.z.w. Bedankt voor uw bezoek en veel surfplezier.
VZW Het Knabbelthuisje Konijnen en knaagdierenopvang.
Gelukkig heeft een adoptant van ons de dertig konijntjes opgehaald want zelf kon ze de konijntjes niet brengen en ze wou ook geen asftandsgeld betalen waardoor het dus voor ons een serieuze financiële opdoffer is om hen allemaal te laten castreren enzomeer.
Dierenstee.
Honden Katten Konijnen / knaagdieren. Vanaf maandag 27 augustus vindt weer de jaarlijkse collecte van De Dierenstee plaats! In die week gaan onze vrijwilligers in de Hoeksche Waard weer langs de deuren om geld op te halen voor de dieren in onze opvang.
Home Dierenasiel de Wissel.
Kalverdijkje 76 Kalverdijkje Zuid, niet de TomTom volgen naar Kalverdijkje Noord. 8924 JJ Leeuwarden. T 058 266 43 00. Telefonisch bereikbaar: ma t/m za 10.00 12.00 uur en 1400-1700: uur. Woensdagmiddag en zondags niet telefonisch bereikbaar. Openingstijden: ma, di, do, vrij en za van 14.00 17.00 uur.
Opvang Konijnen 2dehands.be.
heb je er geen tijd meer voor of kijken de kindjes er niet meer naar of moeten ze gewoon weg? 24 november 2018 1346: Galmaarden. Opvang konijntjes zoeken forever home. Deze opvang konijnen zoeken nog forever home Zijn tussen 2 maand en 6 maanden.
Home.
We zijn met een team vrijwilligers, waarvan ieder een vast dagdeel in de week beschikbaar stelt, die zich inzetten voor de konijnen en de opvang naast hun eigen werk en natuurlijk nog de eigen dieren! Deze website zijn we op 1 mei 2008 begonnen. Vóór die tijd mochten we meeliften op de site van De Hof van Ede, het Dierenasiel, waar alleen honden en katten worden opgevangen.
BunnyBunch Informatie Konijnenopvang en asiel lijst Webwinkel, informatie forums.
Meestal zitten er veel meer konijnen in de opvang dan op de website staan. De zorg voor de dieren gaat gelukkig vaak voor het bijwerken van de website. Veel opvangen zetten konijnen ook pas op als ze gecastreerd en ingeent zijn, en dus plaatsbaar zijn. Zoek jij een specifiek konijn, bijvoorbeeld een wat groter konijn of een konijn met een bepaalde leeftijd, en staat die niet op de website, dan kun je altijd even informeren of er misschien toch een konijn aanwezig is wat jij zoekt, of misschien op de wachtlijst staat om binnen te komen. Konijnenopvangen en asiels per provincie. Helaas zijn er op dit moment geen konijnenopvangen in Drenthe. Mocht je toch een adres weten dat konijnen opvangt? Laat het ons weten zodat wij ze op de lijst kunnen zetten! Plaatst konijnen alleen? Soms op verzoek. Stichting Knaagdieropvang Friesland. Kennismaking: Nog niet bekend. Nog niet bekend. Nog niet bekend. Plaatst konijnen alleen? Nog niet bekend. Nog niet bekend. Nog niet bekend. Nog niet bekend. De Friese Knaagdierenopvang. Plaats: Leeuwarden en Boornbergum. Kennismaking: Geen kennismaking in opvang. Plaatst konijnen alleen? Dierenasiel de Swinge.

Contacteer ons