Meer resultaten voor dierenasiel voor konijnen

   
 
dierenasiel voor konijnen
 
SKB Opvangen.
toon kaart opnieuw. Landkaart met locaties van de Opvangen. Lijst van alle konijnenopvangen. Klik in de lijst hieronder op een opvang voor meer gegevens. Konijnenopvangen in Nederland. Almere Dierenasiel Almere. Amersfoort Dierenbeschermingscentrum Amersfoort. Amsterdam Dierenopvang Amsterdam DOA. Andel Lapina, Zorg voor Konijnen.
Vogel en Zoogdierenopvangcentrum Heusden-Zolder.
Nog voor je ons contacteert, geven we je graag enkele tips voor de eerste zorgen. Bij het vinden van een jong dier, gelieve zo snel mogelijk contact met ons op te nemen voor meer info! In geen enkel geval zelf beginnen te voeden!
Dierenasiel Ninove.
Voor 5 steun je er goed doel mee. Je kan ons nu financieel helpen zonder een eurocent meer te betalen. Je klikt via deze link naar Zooplus, plaatst je bestelling en wij ontvangen een klein percentje op je aankoop. Jou kost het niets extra! Dierenasiel Ninove VZW.
Dierenopvang Arduin Opzoek naar een nieuwe huisdiergenoot?
Voor u een klein gebaar, voor ons een heel verschil in het helpen van de dieren. Ook in Roosendaal en omstreken zijn er veel dieren die aan hun lot worden overgelaten, die worden mishandeld en niet de verzorging krijgen die ze hard nodig hebben.
Konijnen" zijn geen paascadeau" VRT NWS. VRT NWS. Play knop. VRT NWS.
Op" de markt of in de dierenwinkel kan je al heel snel een konijn voor 5 à 15 euro kopen. Meestal gaat men ervan uit dat konijnen weinig zorg vragen, maar niets is minder waar. En ook kinderen zijn soms sneller dan verwacht hun huisdiertje beu en dan gaat bij ons de telefoon." We zitten aan het maximum van onze capaciteit. Veertig konijntjes wachten nu al op een gastgezin. Vicky Borrey, Dierenopvang Het" vrolijke konijnenhol." Ook bij dierenasiel Het" vrolijke konijnenhol" merken ze op dat er de laatste jaren meer en meer konijntjes terechtkomen in hun vestigingen.
Konijnen Het Blauwe Kruis de Kust.
Konijnen verblijvend in ons asiel. Alle info over konijnen en andere knaagdieren vindt u via Opvang Safira en via de facebookgroep van Safira. 15 oktober 2018 15 oktober 2018. 11 oktober 2018 11 oktober 2018. Maxim en Aline. 8 oktober 2018 8 oktober 2018. Lili en Archi. Bezoek ons op Facebook. Dierenasiel Het" Blauwe Kruis van de Kust."
Pets.be.
Dankzij de steun van een steeds sneller groeiende community van dierenvrienden is Pets.be uitgegroeid tot de grootste overkoepelende website voor dierenasielen in de Benelux. Sinds 2002 maken we mensen in België en Nederland gelukkig door hen bewust te maken van de onvoorwaardelijke liefde die dierenasiel honden en katten brengen.
Dierenasiel Sint-Truiden.
Meet Your Match. Afscheid van een dier. Alle pootjes zijn bij ons in goede handen. Helpende handen voor pootjes in nood. Asieldieren kunnen niet praten, bij ons hebben ze een stem. Sponsor pakketten voor bedrijven. Lees meer Meet Your Match.
Ik zoek een konijn DOA. icoon. icoon. icoon. Group 10.
Zoek je een maatje voor het konijn dat je al hebt of is dit je eerste konijn? Mocht je thuis nog geen konijnen thuis hebben dan is het de bedoeling dat er uiteindelijk twee konijnen met jou mee naar huis gaan.
Home Home Konijnenopvang Konijnenopvang Hillegom. Hillegom.
Onze vrijwilligsters Alice en Irene hebben een eigen vakantieopvang. Bekijk hun website/facebookpagina voor meer informatie. Naar de website. Naar de website. Onze vrijwilligsters Irene en Anneliese zijn goed in het trimmen van konijnen. Dit kan bij de opvang of aan huis.
Over ons Dierenasiel Gent dierenopvang dierenbescherming. KMG Gent vzw.
Tijdelijk dieren opvangen van mensen die door omstandigheden niet meer kunnen instaan voor hun verzorging gedetineerden, gehospitaliseerden, minderbedeelden. Mensen op de hoogte houden van een dierenasiel is erg belangrijk. Dat geldt ook en vooral voor de jeugd. Als school is het erg leerrijk om een bezoekje te brengen aan het dierenasiel.
Dierenasiel Almere.
UW GIFT WORDT GOED BESTEED! Dierenasiel Almere is een ANBI. Algemeen Nut Beogende Instelling voor de Belastingdienst lees meer. VOLG ONS OP.: Bekijk Twitter feed. Bekijk Facebook feed. 2015, Tijmen Pers Vormgevers, Nieuwegein Foto's: Archief Dierenasiel Almere en Martijn M.M.

Contacteer ons