Meer resultaten voor mogen konijnen prei

   
 
mogen konijnen prei
 
konijnen konijn verzorging mogen konijnen prei.
Sorry dat ik de pret kom bederven maar konijnen mogen echt geen prei hebben! Ik weet niet precies waarom, maar volgensmij omdat het onder de ui-soortigen valt en die mogen konijnen niet hebben. BunnyBunch Informatie Giftige planten voor konijnen Webwinkel, informatie forums.
bwt waterverzachter handleiding
BunnyBunch Informatie Groenten voeren aan een konijn Webwinkel, informatie forums.
In dat geval zou een konijn per kg volwassen lichaamsgewicht ongeveer 160 gram hooi per dag, 20 gram brokken, 40 gram groenvoer, 20 gram gezonde snacks kruiden, knaaghout etc mogen eten. In 2017 hebben wij onze leden gevraagd hoeveel gram groenvoer zij aan hun konijnen geven.
2 hands auto
Wat mag een konijn eten? Dierenkliniek Hoogveld.
Wat mag een konijn eten? Konijnen halen bijna alle voedingsstoffen die ze nodig hebben uit hooi, groenvoer en hun eigen keutels, die ze weer opeten. Kortom een gezond dieet bestaat uit weinig droogvoer, onbeperkt hooi, voldoende groenvoer, af en toe fruit.
auping
De voeding van het konijn Sanimalia.
Het heeft reeds heel wat voedingsstoffen verloren. Het is niet slecht voor het konijn dus kleine beetjes mogen, maar op de langere termijn kunnen er tekorten ontstaan. Vaak horen we de klacht dat er wel voldoende hooi wordt gegeven, maar dat het konijntje er niet van wil eten, terwijl hij wel de droge korreltjes oppeuzelt. De oorzaak is dat konijnen liever de smaakvolle korreltjes eten in plaats van het hooi.
nieuwpoort centrum
Wat eet uw konijn? Geef de juiste voeding aan uw konijn.
Aan diarree kunnen konijnen overlijden, ga dus tijdig naar de dierenarts. Een vervuild kontje kan vliegen aanlokken, zorg dus dat u het schoonhoudt. s Nachts produceren konijnen zachte keutels, deze eten ze op. Als uw konijn stopt met eten is daar een reden voor.
lenen
Prei Voeding Bunnybunch Forums.
BB trouwe ziel. Geplaatst August 24, 2010. Sorry dat ik de pret kom bederven maar konijnen mogen echt geen prei hebben! Ik weet niet precies waarom, maar volgensmij omdat het onder de ui-soortigen valt en die mogen konijnen niet hebben.
Soorten konijnenvoer: wat mag een konijnen eten en wat niet?
Let op met kolen, deze mogen wel, maar zeker niet te veel. Groenten die je beter niet geeft aan jouw konijn.: Prie, ui, bieslook, bonen, erwten, mais, vaste kool, spruitjes, nat gras ook geen gemaaid gras van het gazon en klaver. Geef je groenvoer, bouw dit dan langzaam om. Geef nooit te veel bij de eerste keer. Auteur: Karel Redactie Tuinadvies. 10 tips voor konijnen. Konijnen houden in de tuin. Konijnen, hazen weren.
Konijnen en hamsters plantenlijst.
Maar lindebladeren worden vaak door bladluizen aangetast en vormen dan een gevaarlijk voer, omdat zich op deze bladeren gemakkelijk schimmels ontwikkelen, die schadelijk zijn voor de gezondheid. Alleen bladeren zonder bladluizen mogen gegeven worden. Deze bladeren moeten jong worden geoogst. Oude bladeren zijn hard en daardoor ongeschikt als voer voor onze konijnen.

Contacteer ons