Resultaten voor konijnen verzorgen

   
 
konijnen verzorgen
 
Konijnengedrag, huisvesting, voeding en algemene verzorging Dier en Natuur: Huisdieren.
Konijnen en vachtverzorging. Konijnen zullen zelf voor een groot deel hun vacht verzorgen net zoals bijvoorbeeld katten dit doen. Toch kan het zeker in de periode van rui geen kwaad uw konijn te helpen. Dit kan door te plukken maar beter is een rubberen rosborstel te gebruiken.
lening
Alles over de huisvesting bij de verzorging van konijnen.
Konijnen hebben graag gezelschap van andere konijnen en kunnen niet zo goed de hele dag alleen zijn. Als u veel van huis bent is het daarom beter om twee konijnen te nemen. Ze hoeven niet bij elkaar te zitten, zolang ze elkaar kunnen zien is dat voldoende.
voice-over
Konino: Verzorging.
Helaas blijven er altijd konijnen bij die eigenwijs zijn, sommige konijnen zullen dus nooit zindelijk worden. Maar de meeste konijnen is het plassen en keutelen in het toilet zeker te leren. Je kunt speciaal voor je konijn een nagelschaartje kopen, zodat je ze zelf kan knippen.
private leasing
Dierenarts Asse: voor uw hond, kat en andere dieren.
In de natuur zoeken wilde konijnen zelf wat ze nodig hebben. Onze tamme konijnen kunnen dat niet, en al zouden wij ze op een terrein neer zetten waar ze de juiste planten vinden, de kans is klein dat ze weten wat ze moeten eten om alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen.
Verzorging fijnkonijn.nl.
Het ene konijnen wordt dan inge├źnt en nagekeken en het andere konijnen wordt alleen nagekeken. Het geeft mij een gerust gevoel om te weten dat er elk half jaar goed naar de konijnen wordt gekeken. Onze dierenarts in opleiding schrijft regelmatig blogs over medische vraagstukken bij konijnen.
Houden en verzorgen van konijnen.
Houden en verzorgen van konijnen. Veel kinderen willen graag een konijn, maar wist u dat konijnen wel 10 jaar oud kunnen worden? Ook zijn konijnen zijn niet graag alleen, ze hebben gezelschap nodig. Een konijn dat de hele dag alleen in een hok achter in de tuin zit, is dus niet gelukkig.
Konijnen en verzorging Tips om je konijn gezond te houden.
Met de juiste aandacht en verzorging zijn rustige en sociale dieren en kunnen ze gemakkelijk 8-10 jaar oud worden. Bij de juiste behandeling zijn het prettige en zeer sociale huisdieren die zelfs zindelijk te maken zijn. Vaccinatie van het konijn. Castratie en sterilisatie. Voeding van het konijn. De aanschaf van een konijn. Huisvesting van konijnen.
konijn Huisdierinfo-home. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Heb je de ruimte voor een konijnenhok en grote ren? Heb je genoeg tijd om de konijnen te verzorgen? Is er niemand in het gezin allergisch voor konijnen of hooi? Is er iemand die op de konijnen kan passen als je op vakantie gaat?
Kidsclub Konijn alles over konijnen verzorgen konijnen.
Hieronder hebben we wat belangrijke weetjes voor je neergezet over het verzorgen van je konijn, wat hij moet eten, wat voor huisje het beste voor hem is. Snuffel maar eens even rond, wie weet steek je er wat van op. Wat eet en drinkt mijn konijn? Neem hier eens een kijkje. Wat voor hok en hoe hou ik het schoon? Neem hier eens een kijkje. Moet ik mijn konijn kammen? Neem hier eens een kijkje. Ohjee, hij heeft lange nagels, en nu? Lees het hier. Heb jij een leuke foto van je konijn? Vind jij het leuk als die hier in de konijnenhoek komt? Stuur dan je foto in! Stuur deze dan op naar dit emailadres en ik zal er voor zorgen dat hij zo snel mogelijk in de konijnenhoek komt! Herplaatsers van Konijnen.

Contacteer ons