Resultaten voor konijnen verzorgen

   
 
konijnen verzorgen
 
Konijnengedrag, huisvesting, voeding en algemene verzorging Dier en Natuur: Huisdieren.
Konijnen en vachtverzorging. Konijnen zullen zelf voor een groot deel hun vacht verzorgen net zoals bijvoorbeeld katten dit doen. Toch kan het zeker in de periode van rui geen kwaad uw konijn te helpen. Dit kan door te plukken maar beter is een rubberen rosborstel te gebruiken.
fortis
Dierenarts Asse: voor uw hond, kat en andere dieren.
In de natuur zoeken wilde konijnen zelf wat ze nodig hebben. Onze tamme konijnen kunnen dat niet, en al zouden wij ze op een terrein neer zetten waar ze de juiste planten vinden, de kans is klein dat ze weten wat ze moeten eten om alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen.
staat
Houden en verzorgen van konijnen.
Houden en verzorgen van konijnen. Veel kinderen willen graag een konijn, maar wist u dat konijnen wel 10 jaar oud kunnen worden? Ook zijn konijnen zijn niet graag alleen, ze hebben gezelschap nodig. Een konijn dat de hele dag alleen in een hok achter in de tuin zit, is dus niet gelukkig.
weer tenerife december
Konino: Verzorging.
Helaas blijven er altijd konijnen bij die eigenwijs zijn, sommige konijnen zullen dus nooit zindelijk worden. Maar de meeste konijnen is het plassen en keutelen in het toilet zeker te leren. Je kunt speciaal voor je konijn een nagelschaartje kopen, zodat je ze zelf kan knippen.
printer
konijn Huisdierinfo-home. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Heb je genoeg tijd om de konijnen te verzorgen? Is er niemand in het gezin allergisch voor konijnen of hooi? Is er iemand die op de konijnen kan passen als je op vakantie gaat? Heb je ongeveer 30 euro per konijn per maand over voor de voeding en verzorging?
vakantiewoning nieuwpoort
Konijn Hoe verzorg je een konijn? Voeding, verzorging, karakter.
In het wild leven konijnen in kolonies of groepen, daarom voelt een konijn zich prettiger als hij niet alleen is. Als je er voor kiest twee konijntjes te nemen, kun je het beste twee vrouwtjes nemen uit een zelfde nestje.
Konijnen en verzorging Tips om je konijn gezond te houden.
Met de juiste aandacht en verzorging zijn rustige en sociale dieren en kunnen ze gemakkelijk 8-10 jaar oud worden. Bij de juiste behandeling zijn het prettige en zeer sociale huisdieren die zelfs zindelijk te maken zijn. Vaccinatie van het konijn. Castratie en sterilisatie. Voeding van het konijn. De aanschaf van een konijn. Huisvesting van konijnen.
licg.nl De aanschaf van een konijn.
De kans is dan groter dat zij willen helpen bij het verzorgen en bovendien zullen zij de dieren dan ook aandacht geven. Omdat het houden van konijnen zowel tijd als ruimte vergt, is het onverstandig deze dieren aan te schaffen wanneer uw huisgenoten negatief tegenover de aanschaf staan.
Verzorging van konijnen Vlaams Interprovinciaal Verbond van Fokkers van Neerhofdieren.
Om de dieren goed en gelijkmatig door de rui te krijgen, kan het interessant zijn om de konijnen meermaals te borstelen. Voor het tentoonstellen van konijnen is de conditie van de pels zeer belangrijk. Vraag daarom raad en praktische tips van ervaren konijnenfokkers.
Verzorging fijnkonijn.nl.
Het ene konijnen wordt dan ingeƫnt en nagekeken en het andere konijnen wordt alleen nagekeken. Het geeft mij een gerust gevoel om te weten dat er elk half jaar goed naar de konijnen wordt gekeken. Onze dierenarts in opleiding schrijft regelmatig blogs over medische vraagstukken bij konijnen.

Contacteer ons