Resultaten voor konijnen verzorging

   
 
konijnen verzorging
 
Konijnengedrag, huisvesting, voeding en algemene verzorging Dier en Natuur: Huisdieren.
Om u op weg te helpen hebben wij een stukje informatie over de verzorging van konijnen voor u uitgelicht. Konijnen en hun gedrag. Konijnen communiceren niet door middel van geluid maar door middel van lichaamstaal. Hun oren, lichaam en neus wordt gebruikt om de ander duidelijk te maken wat het bedoeld.
addolcitore caldaia prezzi
Alles over de huisvesting bij de verzorging van konijnen.
Konijnen hebben graag gezelschap van andere konijnen en kunnen niet zo goed de hele dag alleen zijn. Als u veel van huis bent is het daarom beter om twee konijnen te nemen. Ze hoeven niet bij elkaar te zitten, zolang ze elkaar kunnen zien is dat voldoende.
Company
Konino: Verzorging.
Verzorging voor je konijn. Konijnen kunnen veel beter tegen de kou dan tegen de warmte. Ze moeten wel op tijd buiten neergezet worden, ongeveer oktober. Ze gaan dan namelijk hun wintervacht opbouwen die ze hard nodig zullen hebben als het gaat vriezen.
mabo-lifting.be
Dierenarts Asse: voor uw hond, kat en andere dieren.
Kort gezegd Een: konijn heeft in principe niet veel verzorging nodig. Dagelijks eten en schoon water, lichaamsbeweging, wekelijks een schoonmaakbeurt van het hok, af en toe de nagels laten knippen en 2x per jaar naar de dierenarts voor de vaccinaties en algemene lichaamscontrole. Meer is er eigenlijk niet nodig. Daarnaast heeft uw konijn ook dagelijks aandacht nodig. U zult hem ook in het begin moeten trainen om zindelijk te worden, te luisteren naar zijn naam en te leren wat hij wel en niet mag doen bijvoorbeeld op de bank springen. Al deze onderwerpen worden in het kort besproken op deze pagina, en ook op de pagina opvoeding. Het is erg belangrijk dat uw konijn voldoende lichaamsbeweging krijgt. Een konijnenkooi of hok biedt gewoonweg niet genoeg ruimte om lekker te rennen en te springen. Zorg daarom voor een ruime konijnenren in de tuin waar je konijn de hele dag naar hartelust in rond kan lopen of zorg dat je konijn minstens een paar uur los kan lopen in een kamer. Konijnen zijn slimme dieren en zijn gemakkelijk te trainen.
Verzorging fijnkonijn.nl.
Konijnen zijn fantastische huisdieren, maar de verzorging van een konijn gaat verder dan alleen het verschonen van het hok en het geven van water en eten. Konijnen zijn intelligente dieren die net als honden en katten behoefte hebben aan gezelschap, afleiding en goede medische zorg.
licg.nl De aanschaf van een konijn.
Voor u beslist dat u een konijn, of liever: twee konijnen, wilt aanschaffen, is het verstandig eerst eens na te gaan of konijnen bij u en uw situatie passen. Hieronder leest u waar u daarbij aan moet denken. Tijd voor verzorging?
Konijnen en verzorging Tips om je konijn gezond te houden.
Het konijn is een uitermate geschikt huisdier. Met de juiste aandacht en verzorging zijn rustige en sociale dieren en kunnen ze gemakkelijk 8-10 jaar oud worden. Bij de juiste behandeling zijn het prettige en zeer sociale huisdieren die zelfs zindelijk te maken zijn. Vaccinatie van het konijn. Castratie en sterilisatie. Voeding van het konijn. De aanschaf van een konijn. Huisvesting van konijnen.
Konijn Hoe verzorg je een konijn? Voeding, verzorging, karakter.
Hij kan heel hard lopen, maar niet zo hard als een haas. Hij is ook een beetje kleiner dan een haas; met zijn grootte zit hij tussen de hazen en de fluithazen in. Konijnen besteden veel tijd aan de verzorging van hun vacht.
Verzorging van het konijn.
Alhoewel de verzorging van konijnen heel breed gaat, gaande van de dagelijkse voeding tot de verzorging van de vacht, beperken wij ons hier uitsluitend op onderdelen van de dagelijkse verzorging die een invloed hebben op de lichamelijke gezondheid en het welzijn van het konijn.

Contacteer ons