Resultaten voor konijnen asiel

   
 
konijnen asiel
 
De Konijnenherberg De Konijnenherberg.
Ik probeer mijn kennis op jou over te dragen zodat je ervoor kunt zorgen dat je konijnen zo lang mogelijk gezond blijven! Ook wanneer je vragen hebt over de voeding van je konijnen en je konijnen zijn hier niet geadopteerd, kun je hierover consult vragen.
slotenmaker keerbergen
Home.
Welkom op de website van Stichting Konijnenopvang Joy! Stichting Konijnenopvang Joy is gevestigd in Kolham Groningen en biedt opvang aan konijnen. Wij vangen zowel afstandskonijnen als gevonden konijnen op. Nadat de konijnen gecastreerd, ingeƫnt en gechipt zijn zoeken we weer een goed baasje voor ze.
leningen samenvoegen
VZW Het Knabbelthuisje Konijnen en knaagdierenopvang.
Asiel voor konijnen en knaagdieren. Op onze facebookgroep posten wij berichtjes met nieuws over de opvang, neem zeker een kijkje en wordt lid van onze facebookgroep! Belangrijk voor AL WIE LANGSKOMT! Op onze site staat vaak alle info die je nodig hebt.
hotel boeken in antwerpen
Lees meer over uw konijn uit het asiel Dierenhulpverlening Woerden.
Geef het dier in eerste instantie hetzelfde voedsel als het in het asiel gewend is. Als u het konijn aan ander voedsel wilt laten wennen, bouw dit dan langzaam op. Wat te doen met kleine kinderen? Kinderen vinden konijnen hartstikke leuk en pakken ze graag op, echter een konijn vindt het helemaal niet leuk om opgepakt te worden.
persoonlijke lening
Dierenasiel Roeselare.
Bekijk Het Asiel. Bekijk Onze Katten. Bekijk Onze Honden. op de website van het Dierenasiel Regio Roeselare. Neem een kijkje op de verschillende pagina's. Bij de pagina Dieren vindt u de te adopteren dieren, uitleg over onze werkwijze en de huidige tarieven.
Pets.be.
Eerste optie, adoptie! Dankzij de steun van een steeds sneller groeiende community van dierenvrienden is Pets.be uitgegroeid tot de grootste overkoepelende website voor dierenasielen in de Benelux. Sinds 2002 maken we mensen in Belgiƫ en Nederland gelukkig door hen bewust te maken van de onvoorwaardelijke liefde die dierenasiel honden en katten brengen.
Dierenasiel Sint-Truiden.
Dieren in het asiel. Pleeg en boerderijkatten. Baas naar Baas. In de media. Steun een dier. Sponsorpakketten voor bedrijven. Over het asiel. Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Alle pootjes zijn bij ons in goede handen.
Konijnen en Knaagdieren.
Als een eigenaar zelf niet meer in staat is om voor zijn of haar dier te zorgen, vangt Konijnen en Knaagdierenopvang Eemland een dergelijk dier op. In dat geval tekent de eigenaar een afstandsverklaring waardoor het asiel eigenaar van het dier wordt.
Wilde dieren.
Opgelet voor jonge, ogenschijnlijk hulpeloze vogels die zich in de lente en de zomer op de grond voortbewegen! Zij hebben zopas het nest verlaten enkele dagen voor ze echt kunnen vliegen en worden door hun ouders verder met voedsel bevoorraad.
Dierenasiel Unco Jerry Kempen v.z.w. Dierenasiel Unco-Jerry Kempen v.z.w.
Gelukkig kunnen wij rekenen op de steun van onze vrijwilligers, opvanggezinnen, een aantal dierenartsen en sympathisanten. Desondanks alle steun is de voedings en onderhoudskost voor ons asiel zeer hoog en met momenten bijna onbetaalbaar. Ook de uitbouw van ons asiel blijft continu in ontwikkeling.
Links Dierenartsenpraktijk De Vrijheid Hoogstraten.
vogel en dierbescherming Deurne. opvangcentrum voor konijnen en herplaatsing van konijnen. opvang wilde dieren en vogels. Deze website gebruikt cookies om je surfervaring te verbeteren Wij gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kan dit altijd veranderen.
Konijnen Het Blauwe Kruis de Kust.
Castratie bij honden. Adopteer op afstand. Konijnen verblijvend in ons asiel. Alle info over konijnen en andere knaagdieren vindt u via Opvang Safira en via de facebookgroep van Safira. 15 oktober 2018 15 oktober 2018. 11 oktober 2018 11 oktober 2018.

Contacteer ons