Op zoek naar konijnen asiel?

   
 
konijnen asiel
 
Home.
Wij vangen alle soorten konijnen op die gevonden worden of niet meer voor gezorgd kan worden door de eigenaar. Ook vangen we op kleine schaal cavia's' op. Nadat ze nagekeken zijn door de dierenarts, hun prikjes hebben gehad en de rammen gecastreerd zijn, zijn ze weer op zoek naar een nieuw huisje om te wonen.
belfius
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Meter en peter: Geen. Deze konijntjes verblijven niet in het asiel, er wordt geprobeerd om via deze weg een nieuwe thuis te vinden. De eigenares adopteerde een aantal vrouwelijke kon. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 31/08/2013.
goedkoop
Links Konijnenadviesbureau Hopster.
Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen?
auto verkopen
Erkende asielen Departement Omgeving. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Dierenbescherming De Schakel. 0474 86 38 42. Honden, katten, konijnen, knaagdieren, andere. Vzw Beestig Wijs. 0473 22 64 23. 03 232 32 20. 0485 37 56 76. 03 325 26 70. Katten, konijnen, knaagdieren, vogels, reptielen. Het Blauwe Kruis van België.
SEO
Konijnen Het Blauwe Kruis de Kust.
Konijnen verblijvend in ons asiel. Alle info over konijnen en andere knaagdieren vindt u via Opvang Safira en via de facebookgroep van Safira. 22 maart 2018 30 maart 2018. Conchita en Andreo. De vrouwelijke langoor zwart heeft de naam Conchita.
Noahintro Noah.
Wij dromen ervan dat een dierenopvang/asiel in de toekomst tot het verleden mag behorendat, mensen verantwoordelijk worden in de omgang met dierenen, beginnen beseffen dat een dier voor het leven is en niet voor evendat een dier evengoed recht heeft op een mooi bestaan.
Konijnen en hamsters konijnenasielen Belgie.
Vangen naast konijnen ook andere dieren op zoals katten, honden enz. Socio vzw Deurne. Vangen naast konijnen en knaagdieren ook vogels, vissen, katten e.a. Veeweyde Brussel, Turnhout, Doornik, Coutisse. Vangen zowel huisdieren als wilde dieren op. Hamsteropvang Hakuna Matata Genk.
Konijnen en Knagers Ikzoekbaas.
Konijnen en Knagers. Maak gratis een account aan en ontvang een melding zodra er een nieuw dier voldoet aan jouw zoekcriteria Account aanmaken Inloggen. Volg ons Nieuwsbrief. Copyright 2018 Dierenbescherming Disclaimer Gebruiksvoorwaarden en privacy. Beste goede doelen website van het Jaar 2017.
Home De website van konijnen en knaagdierenopvang Het Knaagtandje!
Supreme Petfoods stelt ons flyers ter beschikking waarmee onze adoptanten van konijnen een korting kunnen krijgen bij de aankoop van Science Selective konijnenvoer en wij bij het terugsturen van drie ingevulde bonnen een zak voer voor de opvang krijgen. Back2Nature stelt ons bodembedekking ter beschikking waarmee we de toiletjes van de konijnen kunnen vullen.
Asiel houdt tijdelijk alle konijnen bij zodat ze niet op het. Deurne Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Asiel houdt tijdelijk alle konijnen bij zodat ze niet op het kerstmenu belanden. 23/12/2016 om 0300: door sobu Print Corrigeer. Opvallende maatregel in dierenasiel Socio vzw in Deurne: tussen half december en half januari kunnen geen konijntjes of kippen geadopteerd worden, om te voorkomen dat ze zouden eindigen op het kerstmenu.
Adopteer.be.
Asiel De Grensstreek. Asiel voor zwerfkatjes, VZW Katimoe. de schakel vzw. Dieren Opvang Centrum Noordwijk. Dierenasiel de Leiestreek. Dierenasiel regio Roeselare. Dierenasiel Sint Hubertus. Dierenasiel Unco Jerry VZW. Dierenopvangcentrum Tildonk VZW. Dog Rescue Carcassonne. English Bulldog Resort. Estacion Esperanza Belgium VZW. Friends for second hand paws. Galgos Del Sol. Hamsteropvang Hakuna Matata. Happy Dog Maspalomas. Helga's' Poezenhuis Opvang. Het Blauwe Kruis Brugge. Het Blauwe Kruis van de Kust. Hondenkuren en Kattenkwaad. hondenpootjes in nood. Hoop voor zwervertjes. Hope for paws vzw. Kat de Goede Hoop. Kat op de dool Deinze. Kattenopvang Waasland vzw. Knaagdierenopvang Wanyama Wangu VZW. Konijnen en cavia opvang Safira.
Het Vrolijke Konijnenhol.
Om die reden worden ook minder konijnen aangenomen voor de opvang, zodat we zeker plaats kunnen maken voor al die logees. Als je weet dat er in Oostkamp alleen al een 30-tal extra konijnen bijkomen op vakantie, dan hebben we onze handen al meer dan vol naast de eigen konijnen en opvangkonijnen.

Contacteer ons