Meer resultaten voor konijnen houden

   
 
konijnen houden
 
Konijnen houden voor beginners.
Onze blog: Alles over konijnen en kippen in je tuin. Konijnen houden voor beginners. Wilt u voor het eerst konijnen gaan houden, maar weet u niet precies waar u rekening mee moet houden? Dan is dit een zeer geschikt artikel voor u!
lenen
Konijnen houden in de tuin konijn verzorging soorten rassen voedsel eten geven.
Wil je meer weten over konijnen houden in je tuin het maken van een ren en hok en welke konijnen niet wel bij elkaar kunnen kijk dan op mijn website www.konijneninjetuin.nl. Wees slakken te snel af! Katten weren uit de tuin.
moderator
Het Vrolijke Konijnenhol: Konijnen veilig de winter door.
Konijnen hou je het best per twee, en ook in de winterperiode is dat ontzettend handig. Op die manier kunnen ze ook elkaar warm houden. Je kan de hokken ook isoleren met jute en/of karton, maar dan moet je wel geluk hebben dat de konijnen de boel niet beginnen op te knabbelen.
driewieler
Binnen of buiten.
Konijnen en sommige knaagdieren mag je dus buiten houden. Toch zijn er ook redenen om ze juist in huis te houden. Twijfel je nog? Kijk dan eens naar de pluspunten van beide mogelijkheden. De voordelen van konijnen en knaagdieren binnen.:
Konino: Konijn aanschaffen.
Je kan een konijn ook alleen houden, maar dan moet je er wel rekening mee houden dat je konijn veel aandacht nodig zal hebben. Het is daarom als je er de ruimte voor hebt beter om twee of meer konijnen samen te houden.
Houden en verzorgen van konijnen.
Reacties op het onderwerp: Konijnen houden. 06 Dieren en natuur Konijnen houden. Hier kunt u reageren op het onderwerp: Konijnen houden. Reactie van een bezoeker van de site! Reacties op de pagina: Konijnen houden. Er zijn nog geen reacties! Last update: 10-09-2017.
Houden van konijnen Knaagdierencentrum Dierenbescherming.nl.
Konijnen kun je binnen of buiten houden. Om buiten te houden, heb je een hok nodig met een flinke ren eraan vast. Een deel van het hok moet afgesloten en water en winddicht zijn zodat het als nachthok en schuilplek tegen weersomstandigheden kan dienen.
Nieuwe Nieuwe pagina pagina 2. 4.
De eerste week. De tweede week. De derde week. 4 Tot en met 8ste week. Wat eten ze. Konijnen in de winter. tips tegen vliegen. Konijnen in de zomer. Konijnen en vuurwerk. Tips ta mme konijnen. Foto's konijnen nu. Mijn konijnen nu.
konijn Huisdierinfo-home. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Een konijn kan je vanaf 10 euro kopen of adopteren. Een gevaccineerd, gecastreerd raskonijn kost tussen de 45 en 100 euro. Hou er rekening mee dat je konijnen niet alleen mag houden, je zal er dus minstens twee moeten kopen.
licg.nl De aanschaf van een konijn.
Vaak heeft dat te maken met ziekten en problemen door verkeerde voeding, niet laten inenten, verkeerde huisvesting of stress. Om konijnen op een verantwoorde manier als huisdier te kunnen houden is het nodig dat u zich hier goed in verdiept.

Contacteer ons