Resultaten voor konijnen houden

   
 
konijnen houden
 
Schooltv: Het Klokhuis Konijn. Schooltv: Het Klokhuis Konijn.
Natuur en biologie. Konijnen houden er niet van om alleen te zijn. Ze houden van spelen, en kunnen trucjes leren. En ze worden liever niet opgetild. Maurice leert alles over de verzorging van konijnen. Konijnen houden er niet van om alleen te zijn.
slotenmaker keerbergen
Konijnen houden antwoord op de meeste vragen.
Over het algemeen kunnen konijnen en cavia wel in harmonie leven, maar het wordt niet aangeraden omdat konijnen de cavias behoorlijk kunnen toetakelen. Waarom houden mensen konijnen binnen? Mits zindelijk getraind kunnen konijnen als katten worden gehouden. Dat is leuk.
leuven markt
Konijn Je eerste huiskonijn: wat kun je verwachten SeniorenNet Website voor de actieve 50-plusser.
Het is heel erg tegennatuurlijk voor een konijn om, tegen zijn zin, ver boven de grond gehouden te worden, waar hij geen controle heeft over zijn eigen bewegingen en activiteiten. Als je hem dwingt, versterk je zijn idee dat jij een roofdier bent die probeert hem in bedwang te houden. Hem vasthouden terwijl hij worstelt en trapt is niet alleen gevaarlijk voor de mens scherpe klauwen, maar ook voor het konijn. Je wilt gewoon niet weten hoeveel jonge konijnen bij onze dierenarts komen met gebroken poten, nekken en ruggegraat, omdat mensen meestal kinderen hen persé, tegen hun wil, rond wilden dragen en vasthouden.
persoonlijke lening
Verzorging van een konijn Dierenarts Steven De Smedt Heist op den Berg.
Gemiddeld 5-8 jaar. Konijnen zijn van nature sociaal en houden van gezelschap van soortgenoten. Wanneer je twee konijntjes samen houdt moet je echter rekening houden met het geslacht om tot een goede combinatie te komen. Twee niet-gecastreerde mannetjes gaan altijd vechten.
persoonlijke leningen
Houden van konijnen Knaagdierencentrum Dierenbescherming.nl.
Konijnen kun je binnen of buiten houden. Om buiten te houden, heb je een hok nodig met een flinke ren eraan vast. Een deel van het hok moet afgesloten en water en winddicht zijn zodat het als nachthok en schuilplek tegen weersomstandigheden kan dienen.
Algemene info over het konijn.
Twee mannetjes rammen, zelfs afkomstig uit hetzelfde nest, gaan vaak vechten eens ze geslachtsrijp zijn. Dieren moeten steeds droog en tochtvrij gehuisvest zijn. Konijnen zijn perfect buiten te houden indien ze voldoende schuilmogelijkheden hebben ten aanzien van zon, regen en vrieskoude.
Twee konijnen samen of het koppelen van konijnen: wij adviseren om een mannetje en een vrouwtje te nemen als koppel.
Soms gaat dit niet en wil je twee mannetjes of twee vrouwtjes uit hetzelfde nestje bij elkaar houden. Ze kunnen samen opgroeien, maar zodra de puberteit begint kunnen ze gaan vechten. Zodra je dit ziet moet je ze uit elkaar halen en laten castreren/steriliseren. Eenmaal vechtende konijnen kunnen slecht weer samen, ze blijven dan namelijk vaak vechten.
7 Dingen die je niet wist van. Konijnen! Pawshake Blog. Mastercard. payment_methods_banks. Bancontact. PayPal.
Maak het hok regelmatig goed schoon nog voor het gaat stinken en verschoon het toiletje dagelijks. Om je konijnen gezond te houden is het belangrijk om dagelijks schoon water te geven en de voerbak en drinkfles goed schoon te houden.
Do's-and-don'ts' wanneer je jouw konijn op het gras laat Versele-Laga.
De lente en de zomer zijn ongetwijfeld de meest geliefde seizoenen van zowel mens als dier. Toch houden deze maanden voor vele dieren enkele risicos in. Houders van konijnen moeten dan extra waakzaam zijn, want konijnen kunnen het erg lastig krijgen bij hoge temperaturen.
Benodigdheden voor uw konijn TomCo.
Onthou hierbij: hoe groter en hoger de kooi, hoe gelukkiger uw nieuwe vriendje zal zijn. U kan ook beslissen om uw konijn buiten te houden, in een groot konijnenhok in de tuin. Daar kan het naar hartelust buiten huppelen en genieten van de frisse buitenlucht. Wanneer uw konijn buiten verblijft dient u wel extra voorzorgsmaatregelen te nemen. Konijnen liggen graag in de zon, maar zorg zeker ook voor een schaduwplekje.
21 fantastische redenen waarom konijnen de schattigste huisdieren ter wereld zijn.
Last but not least: konijnen hebben de schattigste snuffelneus die er bestaat. Echt waar, wie kan er nu niet houden van konijnen? Iedereen zou er minstens ééntje in huis moeten hebben. Al was het maar om elke dag met een brede glimlach te beginnen D.
Nieuwe Nieuwe Nieuwe pagina pagina pagina 2. 4. 3.
W AAROM DEZE WEBSITE. Je wilt konijnen gaan houden., niet binnen en ook niet alleen in een hokje buiten. Je gaat opzoek naar informatie. En dan komt het, je kan er bijna niets over vinden. Op veel websites wordt buiten. houden zelfs afgeraden. Over binnen houden is ontzettend veel te vinden., over voeding, ziekte, gedrag en. Gedrag binnen groep. Twee konijnen. Als je twee konijnen neemt. Twee konijnen koppelen. Een Nestje. Waarom een nestje. Het nesthok. De dracht. De eerste week. De tweede week. De derde week. 4 Tot en met 8ste week. Wat eten ze. s Morgens. s Avonds. Hoeveel. Allerlei. Verzorgingstips. Konijnen in de winter. tips tegen vliegen. Konijnen in de zomer. Konijnen en vuurwerk. Tips ta mme konijnen. Toch nog vragen? Toch nog vragen. Links andere sites. Konijnenopvangen. Laatst bijgewerkt op.: 24-05-2018.

Contacteer ons