Zoeken naar konijnen te koop

   
 
konijnen te koop
 
Hangoortjes De Kalvarie.
Mensen kunnen steeds bij ons terecht over de meest uiteenlopende vragen betreffende konijnen. Hangoortjes zijn erg sociale dieren en hebben een hoge knuffelfactordeze, eigenschap komt op de 1 ste plaats in de verdere selectie van onze fokdieren. Steeds zijn we dan ook op zoek niet alleen naar nieuwe bijzondere kleuren maar ook naar verbetering van de hokken, bijsturing van de voeding en ziektebestrijding enkel en alleen om de leefomgeving van onze hangoren ten dienste te zijn. Ook onze bevindingen delen we met onze klanten en andere fokkers. Dit alles maakt het spannend naast de intensieve dagelijkse verzorging van de hangoortjes. Hoe werken wij. Regelmatig worden er nestjes geboren, in de eerste levensdagen doen we nestcontrole en nemen we een foto. Met deze foto maken we een nieuwe rubriek in het tabblad nestjes. Hierbij vermelden we steeds beide ouders, terug te vinden op het tabblad fokdieren. In de daaropvolgende weken word er een nieuwe foto geplaatst, bij een klik op de foto kom je bij alle gegevens van het nestje terecht. Wanneer ze de leeftijd van 4 à 5 weken hebben worden ze in het tabblad Te Koop aangeboden.
appartement
Konijnen Marktplaats.nl.
Te koop, twee prachtige nederlandse hangoor dwergen. Een japanner getekende voedster en een prachtig witoor rammetje. Karakter door kun vriendelijke karakter en kleine omvang zijn deze konijnen erg gewild als huisdier. In vergelijking met andere rassen laten ze zich makkelijk optillen.
lenen
Volwassen konijnen / Te koop Hangorentuin.be.
Hangoortjes in hun nieuwe thuis. Home Te koop Volwassen konijnen. Volwassen Konijnen te koop. Wegens vernieuwen van bloedlijn, of selecteren in kleuren komen er regelmatig. volwassen konijntjes te koop die een nieuwe thuis zoeken. Ook gebeurt het dat konijntjes o.w.v.
moderator
Konijn Dieren 2dehands.be.
Konijn heeft er 4 maal ingezeten. 6 juni 2018 1711: Schoten. 5 konijnen te koop. Keskin Ihsan Ihsan. Beste 5 konijn te koop voor 35 euro Voor meer info kunt u bellen. 6 juni 2018 1707: Heusden-Zolder. Leeftijd: 7 weken.
Dwergkonijn te koop Koopjeskrant.be.
Voedster te koop geboren op 10 okt. Superlieve, mooie dwergkonijntjes zoeken een nieuw huisje! Sommige zijn kortharig, anderen hebben superzachte donsharen! Er zijn er 3 geboren op 1/11/17 en 5 geboren op 3. Klein mannetjesdwergkonijntje zoekt lieve thuis. Onze konijnen kregen een nestje mama bleek een papa te zijn, daarom hebben we nu een nestje.
Konijnen Dieren 2dehands.be.
deze konijnen zijn in alle kleuren te koop zowel voor hobby of als consumptie te verkrijgen geen dwergkonijnen maar is een soort die je vroege. vandaag 0913: Koekelare. Jonge dwergkonijntjes Het zijn jonge lieve dwergjes die het nest mogen verlaten.
De Hangoren Hut Fokster van Nederlandse Hangoor Dwergkonijnen.
Maar na verloop van tijd was ik gekker met die konijnen dan de kinderen. Van twee ging het naar drie, van drie naar vier Toen een hangoortje en nog één, en nog één. Ben dan vervolgens bij een kleindiervereniging gegaan, maar ik was niet echt van plan om tentoonstellingen te doen.
Konijnen, cavias en dwergkonijnen te koop.
Legkippen te koop. Sierkippen te koop. Kalkoenen te koop. Eenden te koop. Konijnen te koop. Pluimveehandel Het Pluimpje Genackenstraat 19 3631 Boorsem 089 44 91 59 BTW nr: BE 0844424590 Zandvlietsedorpstraat 94 2040 Zandvliet 089 44 91 59 BTW nr: BE 0767109355.
Konijn te koop Knaagdieren Koopjeskrant.be.
raszuivere Nederlandse hangoor dwergjes: 7-9 weken oud: 25 euro. Wegens sterfgeval vader verkoop ik konijnen zowel mannetjes als vrouwtjes en kleintjes. vIER raszuivere vlinder konijnen te koop zijn ongeveer 3 maanden oud en wegen rond de 3 kgr Dieren zijn gevaccineerd tegen RHD1 en RHD2 en zijn uit te kiezen mOEREN EN RA.
Belgische konijnen te kijk en te koop Sint-Gillis-Waas Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Belgische konijnen te kijk en te koop. 04/02/2012 om 0300: door gvdv Print Corrigeer. SINT-GILLIS-WAAS Het Belgisch Raskonijn organiseert dit weekend in gemeenschapcentrum De Route zijn jaarlijkse tentoonstelling met enkel konijnenrassen van Belgische oorsprong. Onze vereniging zet zich in om de Belgische rassen te verdedigen en te verspreiden, zegt Marc Van Cayzele.
Zondagse dierenmarkt Toerisme Mol.
De dierenmarkt konijnenmarkt in de volksmond bestaat al meer dan honderdvijfentwintig jaar. Zowel professionele handelaars als gelegenheidsverkopers bieden er elke zondag pluimvee, konijnen, vissen, knaagdieren, vogels, te koop aan. Elke week trekt deze traditierijke markt honderden bezoekers uit binnen en buitenland aan.
Intratuin heeft alles in huis voor je konijn.
Om je konijn bezig te houden zijn er ook allerlei leuke spelletjes te koop bij Intratuin. Waar anders dan bij Intratuin vind je alles voor jouw pluizige konijn? Bezoek een Intratuin bij jou in de buurt om jouw huisdier te verwennen.

Contacteer ons