Resultaten voor verzorgen van konijnen

   
 
verzorgen van konijnen
 
Dierenarts Asse: voor uw hond, kat en andere dieren.
OPPASSEN: Een nagel is niet helemaal dood materiaal, er zit ook leven" in en als je dat raakt doe je het konijn niet alleen veel pijn, je zult ook schrikken van het bloeden. Bij witte konijnen kun je dit leven echt heel makkelijk zien.
gebakken vloertegel
Dwergkonijnen.
Als je je konijn verkeerde voeding geeft, worden de keutels zacht, plakken ze aan elkaar en kan het konijn last krijgen van verstopping en gasvorming. Dit kan fataal zijn. Konijnen vinden groenvoer als wortels, appel, witloof ook zeer lekker. Zeker geen sla en nat gras geven want daarvan krijgen ze maag en darmproblemen.
freelance seo specialist
Konino: Verzorging.
Kijk dan of je hem in een schuur of koude berging kan zetten. Konijnen zullen vaak schrikken van vuurwerk, maar omdat veel mensen al vroeg beginnen met vuurwerk afsteken zullen je konijnen wennen aan de knallen. Al in oktober/ november zijn meestal de eerste knallen al te horen.
www.kroonluchtercollectie.nl
Konijnengedrag, huisvesting, voeding en algemene verzorging Dier en Natuur: Huisdieren.
Konijnen en vachtverzorging. Konijnen zullen zelf voor een groot deel hun vacht verzorgen net zoals bijvoorbeeld katten dit doen. Toch kan het zeker in de periode van rui geen kwaad uw konijn te helpen. Dit kan door te plukken maar beter is een rubberen rosborstel te gebruiken.
Als een konijn geboren is: wat gebeurt er daarna?
Konijnen kunnen goed samen gehuisvest worden maar door seksueel gedrag van konijnen onderling kan onrust ontstaan. Ook is er het gevaar dat je ongewenste nakomelingen kunt krijgen! Twee konijnen samen naar een nieuw huis.: welke combinatie is dan aan te raden?
Houden en verzorgen van konijnen.
Houden en verzorgen van konijnen. Veel kinderen willen graag een konijn, maar wist u dat konijnen wel 10 jaar oud kunnen worden? Ook zijn konijnen zijn niet graag alleen, ze hebben gezelschap nodig. Een konijn dat de hele dag alleen in een hok achter in de tuin zit, is dus niet gelukkig.
Konijn Hoe verzorg je een konijn? Voeding, verzorging, karakter.
Wilde konijnen eten in de natuur ook heel gevarieerd, maar van alles een klein beetje. Een konijn is nieuwsgierig en eet alles wat groen is, helaas kan dit dus ook je nieuwe groene truitje zijn of giftige planten. Let er dus op, dat je konijn geen gelegenheid heeft van giftige planten te snoepen.
Konijnen en verzorging Tips om je konijn gezond te houden.
Met de juiste aandacht en verzorging zijn rustige en sociale dieren en kunnen ze gemakkelijk 8-10 jaar oud worden. Bij de juiste behandeling zijn het prettige en zeer sociale huisdieren die zelfs zindelijk te maken zijn. Vaccinatie van het konijn. Castratie en sterilisatie. Voeding van het konijn. De aanschaf van een konijn. Huisvesting van konijnen.
licg.nl De aanschaf van een konijn.
Het is leuker als uw huisgenoten uw huisdieren ook leuk vinden. De kans is dan groter dat zij willen helpen bij het verzorgen en bovendien zullen zij de dieren dan ook aandacht geven. Omdat het houden van konijnen zowel tijd als ruimte vergt, is het onverstandig deze dieren aan te schaffen wanneer uw huisgenoten negatief tegenover de aanschaf staan. Konijnen kunnen allergische reacties uitlokken bij mensen die gevoelig zijn voor allergie├źn.

Contacteer ons