Meer resultaten voor konijnenras te kweken

   
 
konijnenras te kweken
 
Konijnen fokken wikiHow.
De baarmoeder van een konijn heeft een Y-vorm en kan twee nesten dragen. Als konijnen twee keer paren maar niet gelijk achter elkaar kan dit problemen opleveren omdat dan het ene nest prematuur is en het andere nest te laat geboren wordt.
Kan ik ziek worden van mijn konijn?
De kenmerken bij u zijn wondinfecties, een infectie van de bovenste luchtwegen, keelpijn, aangezichtspijn, heesheid, hoesten en oorpijn. Konijnen kunnen drager zijn zonder er zelf ziek van te zijn. Pas als de afweer vermindert door bijvoorbeeld slechte voeding, stress, extreme hitte of kou of een gebrek aan beweging en afleiding, wordt het konijn ook ziek.
Stichting KonijnenBelangen welzijnmiddelburg.nl.
De stichting voor mensen met een hart voor konijnen! Stichting KonijnenBelangen SKB zet zich in voor het bevorderen van het welzijn van en vergroten van kennis over konijnen die als huisdier of anderszins gehouden worden en probeert meer begrip te kweken voor het karakter van dit dier.
Konijnen fokken Preppers.nl D Nederlandse Preppers community.
Oorspronkelijk geplaatst door AWOL Wat mij overigens doet afvragen MENTION838CityPrepper/MENTION waarom je zou kiezen voor konijnen terwijl je met deze resources ook kippen zou kunnen houden en kweken en niet het probleem hebt van te mager vlees als je er volledig op terug moet vallen.
konijn ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Toch zijn er soms wilde konijnen te zien, die Myxomatose hebben en rustig gras lopen te eten. Toon 2 Voorbeelden. kweken als konijnen. Vormvariant: fokken als konijnen; zich voortplanten als de konijnen. zich ongebreideld voortplanten. Een tweede vooroordeel bestaat eruit dat overbevolking zou afhankelijk zijn van culturele factoren, bvb de Turkse bevolking die zou kweken" als konijnen.
Gogreenbuddy De juiste vleeskonijnen om te fokken.
Het vlees is wat taaier en het konijn heeft een langere tijd nodig om tot volwassen gewicht te komen. Het enige voordeel is dat het konijn tussen de zeven tot tien kilo volwassen gewicht kan komen en een veel grotere vacht oplevert.
Kweken van konijnen? Ik heb een vraag 2019.
Terug naar het overzicht. Kweken van konijnen? emine, 21 jaar. 14 maart 2010. Ik heb een konijneen mannetje en heb hem onlangs een voedster gekocht van 4 maanden. Kan ik ze nu af en toe samensteken, of moet ik een tijdje wachten? En hoe zie ik of de voedster gedekt wil worden? Beste Emine Ceren., Je kan beide konijnen samen zetten, normaal zal er vrij vlug een paring volgen. Je zal zien dat het mannetje meerdere pogingen onderneemt om het vrouwtje te berijden.
Konijn Spreekbeurten.info.
Als de mensen konijnen gingen kweken en als huisdieren te houden werden de konijnen groter en zwaarder. Toch zou het duren tot omstreeks midden vorige eeuw eer men zich doelbewust ging toeleggen op het fokken van nieuwe rassen en kleurschakeringen.
Konijnen, cavias en dwergkonijnen te koop.
Pluimveehandel Het Pluimpje. De mooiste konijnen voor kweek, hobby en consumptie. Konijnen en neerhofdieren te koop bij Het Pluimpje te Antwerpen en Maasmechelen. Niets zo schattig als een lief dwergkonijntje om cadeau te doen aan uw kind, kleinkind, vriend of partner.
diereninfo.be konijnen.
Dek je konijn niet te vroeg, dit kan zeer ongezond zijn voor het konijn, vanaf 6 maanden is ze fokrijp en kan je ermee kweken. Let ook op dat je geen inteelt krijgt, laat een mannetje ouder dan 5 maanden nooit samen met zijn moeder en zet het mannetje ook niet samen met een van zijn zusjes.
Konijn dier Wikipedia.
Sinds kort is er een noodkreet gerezen om dit levend erfgoed te beschermen. Speciale verenigingen houden zich bezig met wedstrijden en het in stand houden van zeldzame populaties. Zie ook: Lijst van konijnenrassen. Blauw van Sint-Niklaas. Blauw Van Beveren. Blauw van Ham. Parelgrijs van Halle. Frankrijk / Belgiƫ. Wit van Dendermonde. Kwekers helpen je meestal op weg en kun je contacteren via een vereniging. Als je zelf een raskonijn wilt aanschaffen, voor de sport, of de schoonheid, hou er dan rekening mee dat sommige dieren meer zorg vereisen dan andere. Kweken kost ook tijd en ruimte, zoals sommige nesten tot 10 jongen kunnen bevatten!
Konijnen Stamboom, Software konijnenfokkers, Konijnen fokken ZooEasy Product informatie.
Met ZooEasy konijnen software kunt u ook de inkomsten en uitgaven van uw konijnen hobby bijhouden. Onmisbaar voor het houden en fokken cq kweken van konijnen. Ontwikkel op een zeer eenvoudige manier een uiterst complete administratie voor uw konijnen. ZooEasy konijnen software is een zeer makkelijk te gebruiken computerprogramma. Ongeacht welk konijnenras u fokt cq kweekt: ZooEasy software voor konijnen is een onmisbaar hulpmiddel voor iedere konijnen fokker cq kweker en liefhebber!

Contacteer ons