Meer resultaten voor hok voor grote konijnen

   
 
hok voor grote konijnen
 
Groot konijnen buiten hok ideaal voor grote konijnen zoals franse hangoren en vlaamse reuzen.
darci 1 cottage 136x90x99cm / FH hok 5. Ideaal buiten hok voor 2 grote konijnen in combinatie met een buitenren. toevoegen aan favorieten. Prima hok voor 1 of 2 franse hangoren i.c.m. een ren, die de hele dag los mogen lopen in de ren.
live band
bol.com vidaXL Buitenhok Konijn Groot twee huisjes.
Beste Lotte, bedankt voor uw bericht en uw vraag. De bovenkant kan opengemaakt worden om het hok gemakkelijk te kunnen schoonmaken. Met vriendelijke groet, VidaXL. Vond je dit antwoord nuttig? Login om deze vraag te beantwoorden. Anderen zochten ook: konijnenhok. Anderen zochten ook: konijnenkooi. Anderen zochten ook: konijn. Alles in Voerbakken Drinkflessen. Alles in Kooien. Alles van vidaXL. Anderen zochten ook: konijnenhok voor buiten. Anderen zochten ook: konijnen.
moderator
Groot houten konijnen hok Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Groot houten konijnen hok is helaas verwijderd. Omdat onze konijntjes spijtig genoeg overleden zijn bieden wij dit grote houten konijnen kot aan. Nog in zeer goede staat. Genoeg plaats voor 2 konijnen, apart slaap gedeelte en onderaan opbergruimte.
leasing auto prijzen
Groot konijnenhok kopen 50 modellen op voorraad Dierenverblijf.com.
Twijfelt u over of een hok geschikt is voor de Vlaamse reus? Neem contact op met de klantenservice! Konijnenhok voor de Franse hangoor. Een Frans hangoor is net als de Vlaamse Reus een van de grootste konijnenrassen die wij kennen. Franse Hangoren kunnen op volwassen leeftijd tot wel 45, tot 6kg wegen. Het is dan ook geen wonder dat deze konijnen een groot konijnenhok nodig hebben. Daarnaast is een grote ren of open ruimte een vereiste.
Huisvesting.
Indien het hok ín de geheel dichte ren staat en dus deel uitmaakt van de uitloopruimte, moet het grondoppervlak van de uitloopruimte 2 à 4 m zijn exclusief het grondoppervlak van het hok. Het nachthok moet wel minimaal 120x65x50cm bxdxh bedragen voor kleine tot middelgrote konijnen. Voor grote konijnen zoals o.a.
Vind groot konijn hok op Marktplaats.nl.
Konijnen hok met ren. Mooi groot konijnen konijnen hok met nacht hok en ren. Grote knaagdieren kooi. Mooie grote knaagdieren kooi lengte: 555, cm breedte: 31 hoogte 28 cm. Grote kooi voor rat. Grote kooi voor ratten. 80 X 80 x 90cm.
Vlaamse reus ren Dierenhokken kopen? BESLIST.be Hokken voor hond, konijn.
Dit hoogwaardige hok van 2 verdiepingen heeft een grote knusse plek voor het houden van schattige konijnen en kippen. Het heeft meerdere toepassingen: spelen, oefenen, trainen of gewoon uw huisdieren veilig houden. Deze kooi geeft uw huisdieren meer dan genoeg bewegingsruimte terwijl het strakke ijzeren gaas ondeugend gedrag en onverwachte.
Konijnenhok groot Altijd de laagste prijs bij Konijnenhokken.nl.
Hok met ren. Hok 2 konijnen. Voor 2300u: besteld, morgen in huis. Gratis verzenden va. 100 dagen op zicht. Kies uw afleverdatum. Eigen magazijn en voorraad. Als je een konijnenhok groot zoekt, dan ligt het voor de hand om een keuze te maken voor een hok met meerdere verdiepingen die over een nachthok, loopruimte en een ren beschikt. Bij Konijnenhokken.nl vind je dan wat je zoekt met een ruime keuze uit grote konijnenhokken die aan elk konijn de optimale ruimte biedt.
Bent u op zoek naar goed konijnenhok voor uw konijn? Het Hokken Domein voor Uw Dierenverbijf.
Konijnen houden van ruimte dus u kunt kiezen voor een ren met een mooi konijnenhok voor buiten of alleen een konijnenhok en het konijn in de tuin laten. Hoe groter het konijnehok, hoe fijner uw konijn het vindt. Hoe groot moet een konijnenhok nou eigenlijk zijn? Als uitgangspunt kunt u een vierkante meter bewegingsruimte per konijn aanhouden. Maar grote konijnen zoals een vlaamse reus of een franse hangoor hebben zelfs nog meer ruimte nodig.

Contacteer ons