Meer resultaten voor konijnen te koop limburg

   
 
konijnen te koop limburg
 
Konijnentuin Agiora Gezelschapskonijnen in blauw en feh kleurvariaties.
De stichting voor mensen met een hart voor konijnen! Deze Stichting heeft tot doel: het bevorderen van het welzijn van, en vergroten van kennis over, konijnen die als huisdier of anderszins gehouden worden en begrip te kweken voor het karakter van dit dier.
Konijn te koop Knaagdieren Koopjeskrant.be.
Vlaamse reuzen te koop geboren op 28/1 Mogen de moeder verlaten half maart. Vader en moeder te bezichtigen. 2 gesteriliseerde konijntjes. Ik verkoop wegens medische redenen mijn konijnen met toebehoren: kooi eten en transportmiddel enz Ze zijn gesteriliseerd en gevaccineerd met boekje.
Konijnen, cavias en dwergkonijnen te koop.
Pluimveehandel Het Pluimpje. De mooiste konijnen voor kweek, hobby en consumptie. Konijnen en neerhofdieren te koop bij Het Pluimpje te Antwerpen en Maasmechelen. Niets zo schattig als een lief dwergkonijntje om cadeau te doen aan uw kind, kleinkind, vriend of partner.
Zondagse dierenmarkt Toerisme Mol.
Zowel professionele handelaars als gelegenheidsverkopers bieden er elke zondag pluimvee, konijnen, vissen, knaagdieren, vogels, te koop aan. Elke week trekt deze traditierijke markt honderden bezoekers uit binnen en buitenland aan. Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen FAVV legt een algemeen verbod op voor het verhandelen van bepaalde vogelsoorten.
Hangoortjes De Kalvarie.
Onze hobby is gegroeid uit ons verleden, vanaf onze jeugdjaren hadden wij reeds de microbe en fokten met allerlei boerderijdieren; geiten, schapen, konijnen, tot minipaardjes en varkens toe. Door ons beroepsleven in de sector van hobbyvoeders hebben we destijds onze hobby moeten laten varen wegens tijdsgebrek. Begin 2013 kwam er een carrièreswitch specialisatie konijnenvoer en was er weer plaats voor een fijne hobby en dachten we weer meteen aan de hangoordwergjes. Neen niet zomaar wat fokken en jonkies verkopen, we h ebben de fylosofie voor ogen genomen met konijnenwelzijn voorop en een toonbeeld te zijn voor andere fokkers.
Over mij Franse Hangoren Stal Denise.
Ik ben er dagelijks urenlang mee bezig, en dieren betekenen voor mij echt álles. Als mijn ouders mij niet vinden, Dan ben ik áltijd bezig met mijn konijnen, of mijn paard Chayenna. Onze konijntjes lopen regelmatig los, en jonge konijntjes worden van jongs af aan al veel in handen genomen zodat ze tam en rustig zijn als ze mogen verhuizen. We zijn absoluut geen broodfokkers, we genieten volop van onze hobby. Ik woon in Limburg.
Stichting KonijnenOpvang Franky.
Stichting KonijnenOpvang Franky. Konijnen zijn geweldige huisdieren. Ze zijn intelligent, kunnen heel aanhankelijk zijn, zijn speels en heel sociaal. Jammer genoeg komen veel mensen er niet aan toe dit te ontdekken, en dumpen hun impulsaankoop Konijn. Hij is niet zindelijk.,
Dierenbeschermingscentrum Limburg Born Een asiel van de Dierenbescherming Ikzoekbaas.
Home Zoek een asiel Dierenbeschermingscentrum Limburg Terug naar overzicht. Terug naar overzicht. Over dit asiel. Katten in dit asiel. Toon alle Katten. Honden in dit asiel. Toon alle Honden. Konijnen en knagers in dit asiel. Toon alle Konijnen en knagers. Vogels in dit asiel. Toon alle Vogels. Neem contact op met het asiel. 6121 SB Born Routebeschrijving. Maandag t/m zaterdag van 1200: uur tot 1700: uur. Onze dieren zijn enkel op afspraak te bezoeken.
Rammelaars Natuurpunt.
In de vijver bij het centrum kan je vissen, kikkers, libellen en andere waterdieren van dichtbij bekijken. Je kan er eveneens een drankje krijgen en er is overheerlijke, ambachtelijke honing te koop. In het natuurgebied De Rammelaars werken we immers samen met een imker. De bijenkasten staan bij de hooilanden met wilde bloemen, en daar zijn de bijtjes verzot op. Leuk voor kinderen. Het Kriebelpad is geschikt voor de allerkleinsten en er zijn verschillende educatieve activiteiten meer info in het Natuur.huis. Beschrijving van het gebied. De naam van het gebied verwijst naar de vele konijnen en hazen die er leven, een mannelijk konijn of haas is namelijk een rammelaar.
Links Teddy Dwerg konijnen.
Nestjes te koop. Konijntje in opgroei. Fotoalbum konijntjes 2017. Fotoalbum konijntjes 2016. Fotoalbum konijntjes 2015. Fotoalbum konijntjes 2014. Fotoalbum konijntjes 2013. Fotoalbum konijntjes 2012. Teddy Dwerg konijnen. Hierbij links van andere Teddy dwerg fokkers.: Door op de link te klikken komt u bij de site terecht.
Zoekertjes Velt.
soay schapenbok en konijnen. soaybok te koop. konijnen te koop prachtige dieren om mee te kweken vlaamse reus gekruist met dendermondse reus en deze jongen gekruist met franse vlinders. prijs overeen te komen. De weghe jean pierre. Plaats een zoekertje.
BunnyBunch Informatie Fokkerslijst van konijnenfokkers Webwinkel, informatie forums.
Je zou naar een tentoonstelling van raskonijnen kunnen gaan in de buurt, daar zijn vaak ook veel konijnen te koop. Via de website van kleindierliefhebbers kun je er achter komen welke verenigingen er in de buurt zijn, en wanneer een waar er shows gehouden worden.

Contacteer ons