Resultaten voor konijnen huis

   
 
konijnen huis
 
Huisjes voor knaagdieren konijnen DRD Knaagdierwinkel.nl.
Huisjes voor knaagdieren konijnen. Bestel Huisjes voor uw knaagdier konijn eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel. Knaagdieren hebben hun eigen huisje nodig waar ze zich in terug kunnen trekken. Naast een slaapplaats biedt een huisje ook een extra gevoel van veiligheid voor de di. 1 24 Van 128. Nieuwe artikelen voor knaagdieren. Rots Grot XL. Nog niet gewaardeerd. Rots Grot L. Nog niet gewaardeerd. Exo Terra Ananas Huisje 15 cm. Nog niet gewaardeerd. Exo Terra Tiki Kokosnoot Schuilgrot Schaal. Nog niet gewaardeerd. Elmato Huis Finca 30 cm.
Konijnen: do's' en don't' do's. Bouwinfo.
Bouw en Reno. Bouw Reno 2019. Ideaal wonen in huis tuin. Ideaal wonen in huis tuin 2019. Mijn thuis op maat. Bis, de bouwbeurs. Bis Beurs 2018. U bent hier. Home Forum Off-topic Off topic Konijnen: do's' en don't' do's.
Konijnen Dierenkliniek den Heuvel.
Stageplaatsen voor Paraveterinairen. Werken bij Dierenkliniek den Heuvel. Vlooien en teken. Literatuur voor beginnende fokkers. Op reis met uw dier. Stageplaatsen voor Paraveterinairen. Werken bij Dierenkliniek den Heuvel. Vlooien en teken. Literatuur voor beginnende fokkers. Op reis met uw dier. Volgende inloopspreekuur Vandaag om 1800: 1900.: Openingstijden / Inloopspreekuren. Altijd bereikbaar 31 499 374 205. Altijd bereikbaar 31 499 374 205. Meer informatie bij een spoedgeval. Home Gezondheid Konijn. Konijnen zijn fantastische huisdieren. Konijn als huisdier. Zorg voor uw konijnen.
Benodigdheden voor uw konijn TomCo.
We gidsen u alvast doorheen de belangrijkste accessoires. Uw pluizige vriend in huis halen vraagt om enkele aanpassingen. Als u beslist om een konijn binnen te houden, kies dan voor een grote kooi minimum 1m breed die onderaan toe is en bovenaan een rooster heeft. Onthou hierbij: hoe groter en hoger de kooi, hoe gelukkiger uw nieuwe vriendje zal zijn. U kan ook beslissen om uw konijn buiten te houden, in een groot konijnenhok in de tuin. Daar kan het naar hartelust buiten huppelen en genieten van de frisse buitenlucht. Wanneer uw konijn buiten verblijft dient u wel extra voorzorgsmaatregelen te nemen. Konijnen liggen graag in de zon, maar zorg zeker ook voor een schaduwplekje.
Konijnenhuisjes bij Agradi.nl.
Binnen ons assortiment zijn veel konijnen huisjes van hout gemaakt. Hierdoor ziet het er niet alleen mooi uit, maar is het ook niet gevaarlijk voor het konijn. Mocht je konijn nou graag aan allerlei dingen knabbelen, dan heeft Agradi speciale huisjes die van gedroogd gras zijn gemaakt. Of huisjes waar gras op groeit, beide zijn uiteraard veilig voor je konijn om op te eten. De huisjes zijn er in allerlei maten en vormen, zo zij er huisjes voor in een hoek van een kooi of een tunnel. Daarnaast zijn er ook huisjes met een hooiruifje, oploop of in de vorm van een echt huis inclusief een rood dak.
Hoe bescherm je konijnen tegen de hitte? Versele-Laga.
Home Hoe bescherm je konijnen tegen de hitte? Hoe bescherm je konijnen tegen de hitte? Een konijn kan van nature heel slecht tegen hoge temperaturen. Daarom is het belangrijk enkele maatregelen te nemen op zonnige en heel warme dagen. Een langdurige oververhitting kan soms zelfs dodelijk zijn. In de natuur graven ze een tunnel en zo kunnen ze zich lekker fris houden onder de grond. Met de volgende tips houd je jouw konijn lekker fris.: Inrichting en voorzieningen. Ververs het drinkwater minstens 2 keer per dag zodat er altijd vers water beschikbaar is! Zet de buitenren in de schaduw of onder een afdakje en verplaats deze ook naarmate de dag vordert en de zon draait. Je kan ook een parasol gebruiken. Je kan ook een wit bevochtigd laken over het buitenhok leggen, dat de warmte uit het hok zal trekken. Zorg ervoor dat je konijn steeds uit het hok kan om op het gras of op tegels af te koelen. Heb je binnenshuis een koude vloer? Laat je dier hier dan gerust op lopen om af te koelen! Let wel op: zorg dat je huis veilig is voor jouw loslopend konijn let bv.
Konijnenhuisjes Caviahuisjes Direct leverbaar.
In en om het huis. Slapen en dromen. Eten en Drinken. Vlooien en teken. Kattenbak met kap. Krabpalen tot 25. Krabpalen tot 50. Krabpalen vanaf 50. Maine Coon krabpalen. Er op uit. Huisjes en spelen. Hokken tot 100cm. Hokken tot 130cm. Hokken vanaf 130cm. Hout en touw speelgoed. In de stal. Legmeel en granen. Pagina 1 van 2 Alles tonen. Inhoud: 30gram Direct leverbaar. Hamster looprad Zidane. Houten Loopbrug Taila. Meerdere maten Direct leverbaar. Inhoud: 5 stuks Direct leverbaar. Nature Knager Speel en Snackbal. Lengte: circa 20cm. Nieuw Wilgenbal met snacks. Nieuw Hamster tent Tipi. Konijnen Lounge Bank.
Man uit huis verdreven door konijnen Het Nieuwsblad.
25/11/2004 om 0000: Print Corrigeer. Iedereen weet dat konijnen zich snel vermenigvuldigen. Een man in het Amerikaanse New Orleans was het kennelijk vergeten toen hij voor de gezelligheid een stel van de dieren kocht: binnen een paar maanden huppelden er 73 konijnen in zijn huis rond.
Dieren op de boerderij.
Onze konijnenstal is het huis van heel veel konijntjes. Op de boerderij zijn dit vooral dwergkonijntjes. Men kan altijd vragen aan het team om onze konijnen te knuffelen. Naast onze twee dwerggeiten aan de ingang, hebben wij ook witte melkgeiten.
Je konijn Dierenarts Van Haver te Aalter.
Dit kan tegengegaan worden door de dieren een grote kooi met uitloopzone te geven eventueel met verschillende verdiepingen, hooi te voorzien, te zorgen voor een kooigenoot en speelgoed. Het konijn kan eventueel vrij rondlopen in huis, maar in dit geval moeten wel de nodige voorzorgen worden genomen om het huis konijnvriendelijk te maken: eerst en vooral moet er voor gezorgd worden dat de dieren niet aan elektriciteitsleidingen kunnen knagen. Dit kan gebeuren door de leidingen te omhullen met hard en stevig plastic of deze leidingen of stopcontacten te verschuilen achter meubels zodat de dieren er niet bij kunnen. Kamerplanten moeten uit de buurt van de konijnen worden gehouden.
je huis aanpassen aan loslopende konijnen.
Huisvesting je huis aanpassen aan loslopende konijnen. Je huis aanpassen aan loslopende konijnen. Wanneer je een konijn hebt die in huis rondloopt zul je moeten begrijpen dat er aanpassingen nodig zijn om je spullen te beschermen tegen de scherpe tandjes van je konijn.
Kan je meerdere konijnen samen huisvesten? WelloPet.
Naast het feit dat beide konijnen kunnen beginnen vechten met elkaar, is er ook het gevaar dat er ongewenste nakomelingen kunnen ontstaan als beide konijnen een verschillend geslacht hebben. Toch is de beste match een mannelijk konijn met een vrouwelijk konijn, op voorwaarde dat beiden gecastreerd/ gesteriliseerd worden.

Contacteer ons