Resultaten voor konijnen huis

   
 
konijnen huis
 
Dieren op de boerderij.
Onze konijnenstal is het huis van heel veel konijntjes. Op de boerderij zijn dit vooral dwergkonijntjes. Men kan altijd vragen aan het team om onze konijnen te knuffelen. Naast onze twee dwerggeiten aan de ingang, hebben wij ook witte melkgeiten.
lening simulator
Algemene info over het konijn.
Ook binnenshuis gedijen konijnen zeer goed. Indien U uw konijn af en toe vrij in huis laat rondlopen, doe dit dan steeds onder toezicht, met extra aandacht voor vrijliggende electriciteitsdraden. Wanneeer U uw konijn wil oppakken doe dit dan nooit aan de oren.
vochtbestrijding
7 Dingen die je niet wist van. Konijnen! Pawshake Blog. Mastercard. payment_methods_banks. Bancontact. PayPal.
Haasachtigen hebben een extra paar snijtanden. Maar, net zoals knaagdieren eten konijnen alleen planten en houden ze veel van knagen. Er moet dus ook altijd iets lekkers te knagen voor handen zijn voor je konijnen, maar liever geen snoeren of meubels.
Goedkoop luchthavenvervoer
Huisjes voor knaagdieren konijnen DRD Knaagdierwinkel.nl.
Alles voor uw. Huisjes voor knaagdieren konijnen. Bestel Huisjes voor uw knaagdier konijn eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel. Knaagdieren hebben hun eigen huisje nodig waar ze zich in terug kunnen trekken. Naast een slaapplaats biedt een huisje ook een extra gevoel van veiligheid voor de di. 1 24 Van 120. Nieuwe artikelen voor knaagdieren. Elmato Hoekhuis Graniet 52 cm. Nog niet gewaardeerd. Elmato Knaagdier Huis Toscana 37 cm.
mazouttank
Dierenartsenpraktijk Wim Geurts geeft advies voor uw konijn.
Wij raden aan om uw konijn steeds te laten vaccineren. Er zijn immers twee virusinfecties die heel vaak voorkomen bij konijnen, namelijk Myxomatose en VHS of RHD Rabbit Heamorrhagic Disease. Deze infecties kennen zelden een positieve uitkomst waardoor het heel belangrijk is om deze ziekten te voorkomen met een vaccinatie.
refurbished
Dierenarts Hond Kat Konijn Knaagdier Vogel Reptiel Fret.
Zet het transportbakje ergens neer in huis met een dekentje erin, zodat de poes het kan gebruiken als nestje. Zo is het niet enkel een tuig" dat de poes naar die vervelende dierenarts brengt. Steek eerst het achterwerk van de poes door het deurtje. De poes heeft dan niet de indruk dat ze in een zwart" gat" geduwd wordt. als dit niet lukt en het transportbakje opent niet bovenaan, zet het dan op zijn kant, neem de poes in het nekvel en laat ze met het achterste eerst in het bakje zakken. Gebruik eventueel een grote sporttas met rits om de poes in te transporteren. De rits VOLLEDIG sluiten, katten zijn immers meester ontsnappers. In een sporttas zijn normaal meer dan genoeg luchtgaatjes! Gezien de meeste poezen niet gewend zijn om met de auto te reizen, zijn ze vaak niet erg op hun gemak en gebeuren er nogal eens ongelukjes onderweg. Voorzie daarom steeds een laag krantenpapier onderaan in het transportbakje. Het zijn geen knaagdieren. Je kan terecht op de praktijk met konijnen groot of klein.
Kan je meerdere konijnen samen huisvesten? WelloPet.
Konijnen en knaagdieren. Stress of agressie. Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen. Nieuwste blog posts. Tips voor een veilige buitenomgeving voor jouw kat. Gewrichten bij je huisdier, wat moet je erover weten. Catify: 10 tips om je huis in te richten op maat van de kat.
Schooltv: Het Klokhuis Konijn. Schooltv: Het Klokhuis Konijn.
Maurice leert alles over de verzorging van konijnen. Konijnen houden er niet van om alleen te zijn. Ze houden van spelen, en kunnen trucjes leren. En ze worden liever niet opgetild. Maurice leert alles over de verzorging van konijnen. In de Hobbyquizz weten Bert en Joke alles over konijnen.
Het konijn Dierenarts Liesbet Caeyman.
Let er wel op dat konijnen knagen ook leuk vinden, dus denk aan meubels en elektriciteitsdraden. Konijnen zijn van nature zindelijke dieren waarbij ze in de kooi meestal een hoekje uitkiezen om hun behoefte te doen. Hierdoor kan een konijn geleerd worden om op de kattenbak te plassen als het vrij in huis rondloopt.
Knaagdieren en benodigdheden Dier Producten Huis en tuincenter Rijmenants.
Knaagdieren en benodigdheden. Knaagdieren zoals konijnen, hamsters en ratten hebben een goede verzorging nodig en ook hier geldt het spreekwoord: bezint eer gij begint! Een lief konijntje is zo gekocht, maar vraagt wel iedere dag de nodige aandacht. Spring eens binnen!
Het huis van Lotte en Giel Domein Pietersheim.
Via diverse kleurrijke infopanelen en interactieve spelen worden de kinderen ingewijd in de wondere wereld van de konijnen en kippen. Een Vlaamse Reus, Izegemse Koekoek, patrijzen, het steenkonijn je vindt ze er allemaal! Onder begeleiding kun je een konijn zelfs aanraken of knuffelen.Het Huis van Lotte Giel is gratis toegankelijk.
Je konijn Dierenarts Van Haver te Aalter.
Dit kan tegengegaan worden door de dieren een grote kooi met uitloopzone te geven eventueel met verschillende verdiepingen, hooi te voorzien, te zorgen voor een kooigenoot en speelgoed. Het konijn kan eventueel vrij rondlopen in huis, maar in dit geval moeten wel de nodige voorzorgen worden genomen om het huis konijnvriendelijk te maken: eerst en vooral moet er voor gezorgd worden dat de dieren niet aan elektriciteitsleidingen kunnen knagen. Dit kan gebeuren door de leidingen te omhullen met hard en stevig plastic of deze leidingen of stopcontacten te verschuilen achter meubels zodat de dieren er niet bij kunnen. Kamerplanten moeten uit de buurt van de konijnen worden gehouden.

Contacteer ons