Meer resultaten voor verzorging konijn binnen

   
 
verzorging konijn binnen
 
Dierenarts Asse: voor uw hond, kat en andere dieren.
Kort gezegd Een: konijn heeft in principe niet veel verzorging nodig. Dagelijks eten en schoon water, lichaamsbeweging, wekelijks een schoonmaakbeurt van het hok, af en toe de nagels laten knippen en 2x per jaar naar de dierenarts voor de vaccinaties en algemene lichaamscontrole.
Tracker
Verzorging fijnkonijn.nl.
Voordat je een konijn gaat kopen is het verstandig om te weten wat er komt kijken bij de verzorging van konijnen. Om dat makkelijker te maken vind je op deze pagina een overzicht van waar je op moet letten als je een konijn wilt.
fortis
Huisvesting van een konijn: binnen in kooi of buiten in ren? Dier en Natuur: Huisdieren.
Een konijn dat buiten leeft kan ook oud worden wanneer het genoeg aandacht en verzorging krijgt en gekoppeld werd aan een soortgenoot. Uiteraard kan je konijnen maar koppelen wanneer je ze eerst beiden laat castreren of steriliseren. Je konijn binnen in een kooi houden.
goedkoopste lease auto
Konijnengedrag, huisvesting, voeding en algemene verzorging Dier en Natuur: Huisdieren.
Het ene konijn is beter binnen af terwijl het andere konijn zich buiten beter thuisvoelt. Dit zult u snel genoeg kunnen merken aan het gedrag van uw konijn. In principe heeft een konijn een hok of kooi nodig waarin het op zijn minst drie sprongen in de lengte kan maken.
Het Konijn: Verzorging.
t Konijn heeft veel beweging nodig. Als uw konijn in een kooitje zit, moet U hem een paar uur rond laten lopen. Als de tuin niet geschickt, omdat bijvoorbeeld door struiken weg kan vluchten, dan laat U hem binnen rond lopen.
Konijn Hoe verzorg je een konijn? Voeding, verzorging, karakter.
Regels voor vrijheid van een konijn. Laat nooit een konijn zonder toezicht binnen vrij rondlopen. Let er op dat een konijn niet kan snoepen van giftige planten. Steen, parket of kunstsof op de vloer is meestal te glad en te koud.
Konino: Verzorging.
Verzorging voor je konijn. Konijnen kunnen veel beter tegen de kou dan tegen de warmte. Ze moeten wel op tijd buiten neergezet worden, ongeveer oktober. Ze gaan dan namelijk hun wintervacht opbouwen die ze hard nodig zullen hebben als het gaat vriezen. Zorg er wel voor dat het hok niet in de wind staat, niet tocht binnen en dat het hok van binnen droog blijft.
Alles over de huisvesting bij de verzorging van konijnen.
Een konijn dat buiten gehouden wordt dient zodoende een dikke bedding en een schuilplaats te hebben. Wanneer u slechts een konijn heeft kunt u het beste het dier binnen houden. Binnen heeft het konijn namelijk gezelschap van mensen, buiten zou het sociale dier vereenzamen.
Dwergkonijnen.
Het belangrijkste in de verzorging van een dwergkonijn is de voeding. Wij geven de voorkeur aan een mengeling van konijnenkorrels met gedroogde groenten en graantjes. Niet te veel! Het is erg belangrijk dat u een konijn dagelijks vers hooi geeft voor een goede spijsvertering.

Contacteer ons