Op zoek naar verzorging van een konijn?

   
 
verzorging van een konijn
 
Konino: Verzorging.
Verzorging voor je konijn. Konijnen kunnen veel beter tegen de kou dan tegen de warmte. Ze moeten wel op tijd buiten neergezet worden, ongeveer oktober. Ze gaan dan namelijk hun wintervacht opbouwen die ze hard nodig zullen hebben als het gaat vriezen. Zorg er wel voor dat het hok niet in de wind staat, niet tocht binnen en dat het hok van binnen droog blijft. Leg lekker veel stro in het hok, het konijn zal er zelf een holletje van maken.
Affordable
Dierenarts Asse: voor uw hond, kat en andere dieren.
Kort gezegd Een: konijn heeft in principe niet veel verzorging nodig. Dagelijks eten en schoon water, lichaamsbeweging, wekelijks een schoonmaakbeurt van het hok, af en toe de nagels laten knippen en 2x per jaar naar de dierenarts voor de vaccinaties en algemene lichaamscontrole.
witgoedhandel-dezwaan.nl
Het Konijn: Verzorging.
Als t konijn er geen zin in heeft laat hij t merken door te gaan trappen. Als kleine kinderen t konijn willen vast pakken doe dat dan altijd onder toezicht van een volwassene. Een konijn mag je NOOIT aan z'n' oren op tillen.
Konijnen en verzorging Tips om je konijn gezond te houden.
Het konijn is een uitermate geschikt huisdier. Met de juiste aandacht en verzorging zijn rustige en sociale dieren en kunnen ze gemakkelijk 8-10 jaar oud worden. Bij de juiste behandeling zijn het prettige en zeer sociale huisdieren die zelfs zindelijk te maken zijn. Vaccinatie van het konijn.
Konijnengedrag, huisvesting, voeding en algemene verzorging Dier en Natuur: Huisdieren.
Voordat u beslist dat u een konijn als huisdier wilt nemen is het belangrijk een aantal zaken te weten over de verzorging en de huisvesting van deze prachtige dieren. Ook konijnen hebben een eigen karakter en hier dient u ook echt rekening mee te houden wilt u het konijn ook daadwerkelijk een gelukkig leven bieden.
Verzorging fijnkonijn.nl.
Voordat je een konijn gaat kopen is het verstandig om te weten wat er komt kijken bij de verzorging van konijnen. Om dat makkelijker te maken vind je op deze pagina een overzicht van waar je op moet letten als je een konijn wilt.
licg.nl De aanschaf van een konijn.
Aanschaf en verzorging. De aanschaf van een konijn. De aanschaf van een konijn. Het konijn staat op de derde plaats van veel gehouden huisdieren in Nederland. Konijnen zijn populair bij kinderen, maar zeker ook voor volwassenen is het leuk om een stel konijnen te hebben.
Konijn Hoe verzorg je een konijn? Voeding, verzorging, karakter.
Een konijn heeft elke dag verzorging nodig. Een goede hygiëne is belangrijk, een konijn wil graag schoon en droog zitten. Het hok moet daarom zeker tweemaal per week worden schoongemaakt. Doorgaans doet een konijn zijn behoefte op één plek. Je kunt daarom volstaan om dagelijks dit plekje schoon te maken zodat het hele hok wat minder vaak helemaal schoon gemaakt hoeft te worden. Je moet een konijn ook iedere week even borstelen. Dit is goed voor de bloedsomloop van zijn vacht, en oude haren worden hiermee gelijk verwijderd.
Verzorging van het konijn.
Alhoewel de verzorging van konijnen heel breed gaat, gaande van de dagelijkse voeding tot de verzorging van de vacht, beperken wij ons hier uitsluitend op onderdelen van de dagelijkse verzorging die een invloed hebben op de lichamelijke gezondheid en het welzijn van het konijn.
Het konijn verzorging YouTube.
Published on Feb 1, 2012. De verzorging van het konijn. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Hoe verzorg je een konijn Duration: 252. Welkoop 18671, views. hoe verzorg je een konijn Duration: 340.

Contacteer ons