Op zoek naar alles voor konijnen?

   
 
alles voor konijnen
 
Het konijn als huisdier De Klomp dierenartsen.
Patient van de maand. Alles over uw huisdier. Het konijn als huisdier. Het konijn als huisdier. Het konijn behoort officieel niet tot de knaagdieren, maar tot de orde der haasachtigen Lagomorpha. Het vrouwtje wordt voedster genoemd, het mannetje ram of rammelaar. Konijnen worden gemiddeld 5 tot 7 jaar oud, er is echter grote variatie mogelijk. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten, van dwergkonijn tot Vlaamse reus en zelfs met een bijzondere vacht. Konijnen zijn zeer sociale dieren die van nature gewend zijn in groepen te leven. Ze houden dan ook van gezelschap, waarbij de mens als kameraad kan dienen. Omdat konijnen prooidieren zijn, houden ze er meestal niet erg van om opgepakt te worden, omdat dit lijkt alsof ze door een roofdier gepakt worden. Ze kunnen dan ook tegenspartelen, waarbij het risico bestaat dat het konijn valt en de rug breekt. Om deze reden zijn konijnen niet erg geschikt voor kleine kinderen.
automaten
Konijn Wikikids.
Als alles goed gaat hoef je niks met de kleintjes te doen. De moeder geeft ze twee keer per dag melk. Als de konijntjes 10-14 dagen oud zijn, gaan hun oogjes open. Vanaf deze tijd kun je voorzichtig beginnen om ze aan mensen te laten wennen. Als de konijntjes acht weken zijn mogen ze bij de moeder weg. Denk goed na voor je je konijn laat dekken. Er kan heel veel mis gaan bij een nestje, het kan zelfs zijn dat de moeder en/of de kleintjes overlijden. Je kunt het fokken van konijnen daarom het beste aan de echte fokkers over laten.
investeringskrediet kbc
Konijnen Alles over de beste zorg voor je konijn DierenDokters.
Met de juiste aandacht en verzorging zijn rustige en sociale dieren en kunnen ze gemakkelijk 8-10 jaar oud worden. Bij de juiste behandeling zijn het prettige en zeer sociale huisdieren die zelfs zindelijk te maken zijn. Omstreeks 250jr voor Christus werden de eerste konijnen in gevangenschap gehouden door de Romeinen.
Cheap Taxi
Konijn te koop Knaagdieren Koopjeskrant.be.
wij vangen konijnen op we hebben een grote afgesloten tuin waar ze kunnen rondhuppelen ze hebben veel gras konijnenkorrels groenten en brood om hun maagje te voeden zowel. ik heb nog 10 konijnen voor te slachten in Dilbeek 1700 voor een afspraak bel gsm 0479544354.
impregneren
Konijnen en Eekhoorns AllesTegenOngedierte.nl.
Alles om konijnen en eekhoorns doeltreffend te weren en te bestrijden vindt u bij AllesTegenOngedierte.nl onder 1 dak. Naast ons huismerk bieden wij diverse a-merken van over de hele wereld aan als Pest-Stop, Havahart en Weitech. Filter op werking. Filter uw producten. Filter op werking. Home / Konijnen en Eekhoorns. Pagina 1 van 1. Weitech Ultrasone verjager met flitslicht. Weitech Ultrasone ongedierte verjager. Weitech Verjager op zonne-energie. Pest-Stop Prikka anti dieren strips 50 cm. AllesTegenOngedierte Knaagdieren vangkooi. Havahart Spray Away Pro. Havahart Spray Away Elite. Havahart Spray Away. Havahart Konijnen Vangkooi Easy Set. Pest-Stop Eekhoorn vangkooi. Havahart Vangkooi voor Konijnen.
apple macbook
De voeding van het konijn Sanimalia.
Het belangrijkste onderdeel van het rantsoen van een konijn is HOOI, HOOI, HOOI. Of een konijn nu ziek of gezond is, alles staat of valt met voldoende hooi in de kooi. hooi is rijk aan vitaminen, mineralen en eiwitten., het onderhoudt de darmflora., de vezels zorgen voor een goede darmbeweging., het slijt de tanden goed af kiezen groeien tot 3 mm per week. door het kauwen op hooi gaan konijnen zich minder snel vervelen en zouden ze minder aan de meubels, telefoonkabels ed.
BunnyBunch Konijnen en knaagdieren Webwinkel, informatie forums.
Op zoek naar een nieuw konijn of benieuwd wat voor ras jouw konijn is? Wil je weten hoe een konijnenkeuring gaat? Lees het in ons artikel over konijnenrassen! Ziekten en medisch. Waardoor wordt een konijn ziek? En wat kun je het beste doen behalve natuurlijk gelijk een dierenarts bellen? Lees alles over de bij konijnen voorkomende ziektes in onze artikelen.
Planten die konijnen niet lusten Directplant.
De rest werd allemaal met de grond gelijk gemaakt. Dank voor uw aanvulling! Els Pols 13-04-2018. De wilde konijnen die rondlopen op de camping eten Hosta en van alles wat er voorbij komt. Van bijna alle plantjes eten ze de bloemknoppen.
Voortplanting bij konijnen Vlaams Interprovinciaal Verbond van Fokkers van Neerhofdieren.
Breaking News Verzamel en verkoopverbod voor hobbypluimvee Update 20/07. Voortplanting bij konijnen. Bronst en dekken. Vanaf een leeftijd van ongeveer 12 weken kan een konijn zich voortplanten. Het is echter beter om te wachten tot de voedsters een leeftijd van 6 tot 7 maanden bereikt hebben, aangezien ze anders achterblijven in groei en ontwikkeling.
Konijn Spreekbeurten.info.
Zo hadden de mensen toch nog vlees in de oorlog. Tot het jaar 1850 werden konijnen alleen gefokt en gehouden om hun vlees en hun vacht voor de bontjassen. Ze werden nog niet voor de lol gehouden. Pas na de tweede wereldoorlog vanaf het jaar 1945 werden konijnen als huisdier gehouden.
Konijnen als huisdier Konijnenadviesbureau Hopster.
Hersenwerk voor konijnen. Kinderen en konijnen. Konijn in huis. Hersenwerk voor konijnen. Kinderen en konijnen. Hersenwerk voor konijnen. Voeding en toebehoren. Hersenwerk voor konijnen. Konijnen als huisdier Konijnenadviesbureau Hopster. Wist je dat konijnen gemakkelijk te trainen en zelfs zindelijk zijn?
Teddy Dwerg en Teddy Widder konijnen.
Iedere dag ben ik heel wat uurtjes bezig met mijn Teddy Dwerg en Teddy Widder konijntjes want het zijn leuke en lieve konijnen met ieder hun eigen karakter wat het alleen maar leuker maakt. Wie een leuk konijn zoekt voor zichzelf of voor de kinderen moet zeker de Teddy Widder en Teddy Dwerg niet overslaan bekijk de pagina mijn konijnen even voor een goed beeld hoe de konijnen worden als ze ouder zijn.

Contacteer ons