Op zoek naar alles voor konijnen?

   
 
alles voor konijnen
 
Konijnen Alles over de beste zorg voor je konijn DierenDokters.
Met de juiste aandacht en verzorging zijn rustige en sociale dieren en kunnen ze gemakkelijk 8-10 jaar oud worden. Bij de juiste behandeling zijn het prettige en zeer sociale huisdieren die zelfs zindelijk te maken zijn. Omstreeks 250jr voor Christus werden de eerste konijnen in gevangenschap gehouden door de Romeinen.
Konijn benodigdheden kopen? Veel keuze en altijd goedkoop Huisdierplezier.nl.
Daarom bieden we een aantal fantastische konijn benodigdheden, perfect om konijnen lekker te laten bewegen en gezond te houden. Het assortiment aan konijn benodigdheden. Op Huisdierplezier.nl zijn wij altijd zo compleet mogelijk; voor jouw favoriete huisdieren hebben we graag alle spullen in huis. Je weet bij Huisdierplezier.nl zeker dat je met de beste konijn benodigdheden aan de slag kan. Maar omdat we zo compleet mogelijk willen zijn, hebben we ook ontzettend veel keuze aan konijn benodigdheden en andere knaagdier benodigdheden. Om jou te helpen met het eenvoudig maken van je keuze, hebben we in de webwinkel een aantal filters gebouwd, links op de site. Met deze filters kan je een aantal eigenschappen invoeren die je zoekt in de konijn benodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan prijs, grootte, materiaal en het gewicht. Hierdoor maken we het voor jou zo eenvoudig mogelijk om de juiste konijn benodigdheden te vinden. We hebben alles in het assortiment van konijnenhokken en konijnenrennen tot konijnenvoer.
Konijnen Dierenkliniek den Heuvel.
Alle narcosemiddelen brengen een klein risico met zich mee, ongeacht welk dier het betreft, maar er wordt alles aan gedaan om de narcose van uw konijn zo veilig mogelijk te laten verlopen. Konijnen zijn leuke huisdieren rustig, schoon, nieuwsgierig, vermakelijk, ontvankelijk. De belangrijkste factoren voor een goede gezondheid zijn.:
Het konijn als huisdier De Klomp dierenartsen.
Alles over uw huisdier. Het konijn als huisdier. Het konijn als huisdier. Het konijn behoort officieel niet tot de knaagdieren, maar tot de orde der haasachtigen Lagomorpha. Het vrouwtje wordt voedster genoemd, het mannetje ram of rammelaar. Konijnen worden gemiddeld 5 tot 7 jaar oud, er is echter grote variatie mogelijk. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten, van dwergkonijn tot Vlaamse reus en zelfs met een bijzondere vacht. Konijnen zijn zeer sociale dieren die van nature gewend zijn in groepen te leven. Ze houden dan ook van gezelschap, waarbij de mens als kameraad kan dienen. Omdat konijnen prooidieren zijn, houden ze er meestal niet erg van om opgepakt te worden, omdat dit lijkt alsof ze door een roofdier gepakt worden. Ze kunnen dan ook tegenspartelen, waarbij het risico bestaat dat het konijn valt en de rug breekt. Om deze reden zijn konijnen niet erg geschikt voor kleine kinderen.
Konijn Wikikids.
Als alles goed gaat hoef je niks met de kleintjes te doen. De moeder geeft ze twee keer per dag melk. Als de konijntjes 10-14 dagen oud zijn, gaan hun oogjes open. Vanaf deze tijd kun je voorzichtig beginnen om ze aan mensen te laten wennen. Als de konijntjes acht weken zijn mogen ze bij de moeder weg. Denk goed na voor je je konijn laat dekken. Er kan heel veel mis gaan bij een nestje, het kan zelfs zijn dat de moeder en/of de kleintjes overlijden. Je kunt het fokken van konijnen daarom het beste aan de echte fokkers over laten.
SKB over SKB.
Kijk maar eens rond in een dierenwinkel of online en je komt allerlei termen tegen: timothyhooi, alfalfahooi, weidehooi, bergweidehooi en speciaal hooi met appel, wortel of rozenblaadjes. Ieder konijn heeft zo zijn eigen voorkeuren voor soorten hooi die zij het liefste eten. Sommige konijn vinden alles best en ander konijnen zijn heel kieskeurig in wat zij willen eten.
Konijn te koop Knaagdieren Koopjeskrant.be.
Nieuw voor een propere tuin. Vlaamse reuzen te koop. Vlaamse reuzen te koop geboren op 28/1 Mogen de moeder verlaten half maart. Vader en moeder te bezichtigen. 2 gesteriliseerde konijntjes. Ik verkoop wegens medische redenen mijn konijnen met toebehoren: kooi eten en transportmiddel enz Ze zijn gesteriliseerd en gevaccineerd met boekje.
Konijnen en Eekhoorns AllesTegenOngedierte.nl.
Alles om konijnen en eekhoorns doeltreffend te weren en te bestrijden vindt u bij AllesTegenOngedierte.nl onder 1 dak. Naast ons huismerk bieden wij diverse a-merken van over de hele wereld aan als Pest-Stop, Havahart en Weitech. Filter op werking. Filter uw producten. Filter op werking. Home / Konijnen en Eekhoorns. Pagina 1 van 1. Weitech Ultrasone verjager met flitslicht. Weitech Ultrasone ongedierte verjager. Weitech Verjager op zonne-energie. Pest-Stop Prikka anti dieren strips 50 cm. AllesTegenOngedierte Knaagdieren vangkooi. Havahart Spray Away Pro. Havahart Spray Away Elite. Havahart Spray Away. Havahart Konijnen Vangkooi Easy Set. Pest-Stop Eekhoorn vangkooi. Havahart Vangkooi voor Konijnen.
De voeding van het konijn Sanimalia.
Het belangrijkste onderdeel van het rantsoen van een konijn is HOOI, HOOI, HOOI. Of een konijn nu ziek of gezond is, alles staat of valt met voldoende hooi in de kooi. hooi is rijk aan vitaminen, mineralen en eiwitten., het onderhoudt de darmflora., de vezels zorgen voor een goede darmbeweging., het slijt de tanden goed af kiezen groeien tot 3 mm per week. door het kauwen op hooi gaan konijnen zich minder snel vervelen en zouden ze minder aan de meubels, telefoonkabels ed.
Alles voor uw konijnen De Konijnenboerin: Alle benodigdheden voor uw konijn!
Gratis verzending vanaf 55, voor Nederland! Gratis verzending vanaf 50, voor België! Gratis verzending vanaf 75, voor Nederland! In onze webwinkel/webshop vindt u alle konijnen benodigdheden: speeltjes, voeding, snacks, geschenkartikelen decoratie, eet en drinkbakjes, drinkbakverwarmer, hooi, kruiden, mandjes, huisjes. Volg ons op Facebook!
Planten die konijnen niet lusten Directplant.
De rest werd allemaal met de grond gelijk gemaakt. Dank voor uw aanvulling! Els Pols 13-04-2018. De wilde konijnen die rondlopen op de camping eten Hosta en van alles wat er voorbij komt. Van bijna alle plantjes eten ze de bloemknoppen.
Voortplanting bij konijnen Vlaams Interprovinciaal Verbond van Fokkers van Neerhofdieren.
Let bij deze omschakeling van moedermelk naar vast voeder goed op voor diarree. Bij een niet-intensieve kweekmethode, dus wanneer men de voedster pas terug laat dekken enkele weken nadat de jongen gespeend zijn, is extra bijvoederen van de fokvoedster niet noodzakelijk. Op een leeftijd van 7 à 8 weken kunnen de jongen gespeend worden. Als vuistregel hierbij geldt dat men het hok het laatste week best niet verschoont en steeds de voedster in een ander hok onderbrengt en de jongen laat zitten. Op die manier wordt stress bij de jongen zoveel mogelijk beperkt. Zoals gezegd, kunnen konijnen vanaf 12 weken reeds vruchtbaar zijn, sommige al iets sneller.

Contacteer ons