Meer resultaten voor konijnen hangmat zelf maken

   
 
konijnen hangmat zelf maken
 
zelfgemaakte speeltjes Dierenforum.
Home Forums Huisdier Vragen Knaagdieren en konijnen. Discussie in Knaagdieren en konijnen gestart door muiske, 21 sep 2007. Pagina 1 van 2 1 2 Volgende. 21 sep 2007 Berichten.: 30 Leuk Bevonden.: hey, ik maak graag zelf speeltjes en daarom zet ik ok dees topic, ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen om te maken dus willen jullie wat ideetjes en e.v.
camerabewaking
Top 5 caviaspeelgoed dat je zelf kunt maken Lifestyle for pets.
Zo voorkom je dat de eiwitten in het gras gasvorming veroorzaken. Het duurt vaak even voor de cavia doorheeft dat hij in een hangmat kan stappen, maar dan is het ook het perfecte speelgoed. Zon hangmat kun je eenvoudig zelf maken.
zandstralen
hoe maak ik een konijnen hangmat? Algemene vragen Bunnybunch Forums.
Geplaatst August 21, 2012 bewerkt. ik wil heel graag een konijnen hangmat maken. maar ik heb geen idee hoe! kan iemand me misschien een uitleg sturen hoe je zo'n' hangmatje maakt? en hier verkopen ze hem dit is de eerste keer dat ik een foto stuur dus weet niet of het gelukt is: ze noemen het ook wel radiator hangmat ofzoo. August 21, 2012 bewerkt door Laura1984. Link verwijderd, zie regels. Deel dit bericht. Link naar bericht. Deel via andere websites. Geplaatst August 21, 2012. Ik kan de foto niet zien op die website. Deel dit bericht. Link naar bericht. Deel via andere websites. Geplaatst August 21, 2012 bewerkt. Het stof zal niet moeilijk zijn de stof binnenste buiten draaien, 3 kanten zomen, en dan de stof weer omdraaien, maar ik vraag me af hoe je zelf zo'n' metalen frame zou kunnen maken waar de stof dan omheen moet.
google m
Hangmat Verstoppertje Knabbeltje Pinterest Konijn, Hamsters en Cavia kooien.
lening
atletiek voor konijnen Huisdier Inspiratie Pinterest Konijnen, Atletiek en Gelukkig.
Lifestyle for pets artikelen Lifestyle for pets.
Hondenhalsband of tuigje? Zo vind je de juiste. Hondenmand: welke slaapplek is het geschiktst voor je hond? Wat voor groenvoer mag mijn konijn? Hoe pas je je huis aan op je oude kat? Welk voer geef je je oude hond?
Konijnen en hamsters hamsterspeelgoed.
Pensions in Nederland. Webwinkels voor konijnen en knaagdieren. Weblog Media Boeken. Speelgoed voor Syrische hamsters. Het is niet altijd gemakkelijk om speelgoed te vinden voor Syrische hamsters, de meeste dingen die je in de winkel vindt, zijn voor dwergjes. Vaak is het speelgoed dat je kan kopen ook niet interessant voor de hamster. Het zijn dieren die nogal vlug verveeld zijn dus je zal heel dikwijls aanspraak moeten doen op je eigen creativiteit en regelmatig speelgoed moeten afwisselen en vernieuwen. Waardevolle links waar je wél heel leuk hamsterspeelgoed kunt kopen: online webwinkels! Hieronder vind je wat ideeën om zelf speeltjes te maken.
Speelgoed voor konijnen.
je kunt ook altijd nog een stoort krans maken met eten er om heen. het is erg leuk! 9 maandag 15 augustus 2011 0750.: wij hebben het zelf ook bedacht. hij wil er haast nier meer uit? 8 zaterdag 09 juli 2011 1535.: het is egt leuk vooral het konijnen kasteel mn konijn zit er wel uren in te spelen.: 7 vrijdag 24 juni 2011 0707.: Ik heb een paar jonge konijnen maar wat vi den hun nou leulk. 6 zaterdag 02 april 2011 1249.: Wat een leuke tips! Door het uitvoeren ervan ben ik op meerdere ideeën gekomen. Zo kun je bijvoorbeeld een laken met elastiek om vier stoelen heen spannen, zodat het een soort van hangmat is.

Contacteer ons